NAJSREĆNIJI DAN U 2019. GODINI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Otkrijte koji će vam sve ići od ruke

Svi mi imamo dane kada nam ništa ne ide od ruke, ali i one kada nas dobro raspoloženje prati od ranog jutra. Prema astrolozima, radi se o srećnom danu u godini koji imaju pripadnici svakog znaka Zodijaka. U nastavku otkrijte koji će biti vaš srećan dan u godini pred nama:

 

 

Ovan

Srećan dan: 24. novembar 2019.

 

24. novembar simbolizuje iznenađujući zaokret za Ovnove i od toga dana sve će im biti u znaku novog početka. Zbog toga će osobe rođene u ovom horoskopskom znaku biti posebno uzbuđene i srećne.

 

Bik

Srećan dan: 18. maj 2019.

 

Bikovi će najveću sreću ove godine doživeti 18. maja. Taj dan će im doneti rešenje problema koje ih jako dugo muči, kao i neočekivano iznenađenje.

 

Blizanci

Srećan dan: 24. novembar 2019.

 

Blizanci će 24. novembra zasijati u svom najboljem izdanju. Nakon dugog razdoblja nesigurnosti, određene stvari rešiće se tog dana. Možda službeni početak dugo očekivane ljubavne veze ili početak novog radnog mesta.

 

Rak

Srećan dan: 3. februar 2019.

 

Šta je lepše za Rakove od ljubavi? Ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku i nemate partnera, u trećem danu februara očekujte susret s osobom koja ima potencijala za dobru ljubavnu vezu. Zauzeti Rakovi mogu da očekuju veridbu.

 

Lav

 

Srećan dan: 7. avgust 2019.

 

Ako ste Lav u horoskopu, početak avgusta, tačnije sedmi u mesecu, oslobodiće vas nekog starog tereta. Bilo da je to tugovanje za bivšim partnerom ili loša navika poput pušenja – novostečena sloboda i osećaj uspeha učiniće vas posebno ponosnim i zadovoljnim.

 

Devica

 

Srećan dan: 9. septembar 2019.

 

Deveti septembar obiležava najopušteniji i najsrećniji dan u godini za sve Device u horoskopu. Osim beskrajnog zadovoljstva koje će ih pratiti ceo dan, osobe rođene u znaku Device 9. septembra očekuje i srećna vest.

 

Vaga

Srećan dan: 25. novembar 2019.

 

Kraj novembra za pripadnike horoskopskog znaka Vage označava kraj velike svađe ili stalnih prepirki koje imaju s nekom osobom. U njihovom životu napokon će zavladati dugo očekivani mir i harmonija.

 

Škorpija

Srećan dan: 25. oktobar 2019.

 

Napuštanje starog posla i traženje novog? Zvuči kao vrlo riskantna odluka, no ovaj će se potez isplatiti osobama rođenima u znaku Škorpije. 25. oktobra smeška im se nova primamljiva ponuda.

 

Strelac

 

Srećan dan: 26. novembar 2019.

 

Strelčevi svoj srećan dan ove godine slave u novembru. Zahvaljujući optimizmu i veri u sebe, napraviće lični proboj i približiti se svojim ciljevima, a plodove svog rada pobraće 26. novembra.

 

 

Jarac

Srećan dan: 29. januar 2019

 

Već u prvom mesecu nove godine Jarčevi će ostvariti ciljeve koje su dugo odgađali. Bilo da je reč o malom ili velikom uspehu, to će im biti velika motivacija za godinu pred njima – u poslovnom i privatnom životu.

 

Vodolija

Srećan dan: 23. avgust 2019.

 

U nadolazećem letu Vodolije će imati priliku da upoznaju vrlo zanimljive ljude, a iz jednog prijateljstva razviće se romantična ljubavna priča. Ako ste Vodolija u horoskopu, 23. avgusta možete da očekujete sastanak iz snova.

 

Riba

Srećan dan: 9. novembar 2019

 

Postoji razlog za početak radosti početkom novembra za osobe rođene u znaku Ribe. Devetog u mesecu imaće najviše snage da se energično bave nedovršenim poslovima, a kao rezultat toga očekuje ih veliki novčani dobitak

 

kurir

(164)

NAJSREĆNIJI DAN U 2019. GODINI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Otkrijte koji će vam sve ići od ruke

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-