ŽESTOK SUKOB SAŠE POPOVIĆA I VODITELJA U PROGRAMU UŽIVO: Srđan je jednom rečenicom RAZBESNEO direktora Granda, a onda su se pogledali DIREKTNO u OČI

Saša Popović, direktor Grand produkcije, iznervirao se uživo u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana, kada ga je voditelj prekunuo i zatražio direktan odgovor, što je Popovića malo iznerviralo.

 

 

 

 

 

 

Naime, direktor Granda, kojeg su pojedini mediji optužili da je utajio porez, rekao je da otkako Gradn postoji sve su radili po zakonu i da inspekcije nikada nisu našle podigle nijednu prijavu protiv njega.

 

 

 

ŽESTOK SUKOB SAŠE POPOVIĆA I VODITELJA U PROGRAMU UŽIVO: Srđan je jednom rečenicom RAZBESNEO direktora Granda, a onda su se pogledali DIREKTNO u OČI (VIDEO)

 

 

U jednom trenutku, kada je Popović objašnjavao šta se desilo sa novcem koji je trebalo da uplati

jednoj pevačici, a reč je o navodnih 2.000.000 dinara, Srđan je hteo konkretan odgovor.

“Da li ste joj dali 2.000.000 dinara…” bio je nestrpljiv Predojević.

 

“Stani, nemoj da me prekidaš. Nervira me vaš Jutarnji jer prekidate! 2.000.000 dinara u to vreme… Znaš kolika je tada marka bila?!”, upitao je Saša i pogledao direktno voditelja u oči.

 

 

“Ne znam, 30 dinara”, odgovorio je Predojević, a Popović ga je pohvalio: Bravo!

 

Podsetimo, pojedini mediji su optužili Popovića na osnovu ugovora sa jednom pevačicom iz 2000. godine da je utajio porez tako što joj je kešom platio zaradu. Popović je rekao da ništa od toga nije istina i da je sve radio po zakonu.

 

kurir

(32)

ŽESTOK SUKOB SAŠE POPOVIĆA I VODITELJA U PROGRAMU UŽIVO: Srđan je jednom rečenicom RAZBESNEO direktora Granda, a onda su se pogledali DIREKTNO u OČI

| Intervju, Skandal, Slider, Šokantno |
About The Author
-