TEODORA DALA 25.000 ZA TAJNI SUSRET SA ANĐELOM: Za sobom ostavili haos kao POSLE OR****NJA!

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, iako tvrde da nisu obnovili svoju vezu, sastali se na dan njegovog rođendana i provodili se u apartmanu koji je ona platila 25.000 dinara.

 

 

 

 

 

 

 

 

Teodora i Anđelo kriju da su ponovo zajedno. Njih dvoje uporno tvrde da nisu obnovili vezu, ali ih je odao susret u jednom hotelu u Zemunu.

 

 

Pevačica i maneken, koji su svoju ljubav započeli tokom boravka u prvoj sezoni “Zadruge“, prema navodima našeg izvora, ne žele da se zna da su svojoj vezi dali još jednu šansu, pa svoje pomirenje kriju kao zmija noge. Zbog toga se ne pojavljuju na javnim mestima, već se kriju po hotelima, a u jednom su i proslavili Rankovićev rođendan.

 

Bivša zadrugarka potrudila se da svom dragom obezbedi lep doživljaj, pa je iznajmila apartman sa džakuzijem. Nabavila je rođendansku tortu i šampanjac, a za noć koju su proveli zajedno daleko od svih iskeširala je oko 25.000 dinara.

 

Izvor koji je video Teodoru i Anđela u hotelu je za Rijaliti ispričao kako je izgledao njihov tajni susret.

 

“Teodora je bila uzbuđena, ona je tog dana ranije stigla u hotel kako bi pripremila iznenađenje za Anđela. Donela je tortu, a onda je uveče došla s Rankovićem. On ništa nije znao, mislio je da će zajedno provesti noć i opustiti se daleko od svih. Delovali su srećno”, kaže naš izvor

 

kurir

(229)

TEODORA DALA 25.000 ZA TAJNI SUSRET SA ANĐELOM: Za sobom ostavili haos kao POSLE OR****NJA!

| Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-