ŠOK! SLOBA OBJAVIO SNIMAK SA LUNOM: Brže-bolje ga obrisao! Cijela NACIJA U NEVJERICI, a evo o čemu je riječ

Slobodan Radanović bio je gost na žurki u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruzi 2, njegova bivša devojka Luna Đogani nije dobro podnela njihov susret

 

 

 

 

 

 

Naime, Slobodan se nikad spremniji za šou pojavio u punom sjaju, a svi su primetili da se on profesionalno postavio prema svim učesnicima uključujući i Lunu. Mlada blogerka je preplakala noć zbog njegovog ignorisanja, a pažljivo je posmatrala svoje cimerke čiji su pogledi bili uprti u njega do kraja večeri.

 

 

Međutim, ona je pred svim zadrugarima u toku emisije ispričala kako je ona prva prišla da ga pozdravi, ali da je izbegla njegov pokušaj da je zagrli, pa mu je iz poštovanja pružila samo ruku.

 

 

Izrevoltiran njenim komentarom, Radanović je imao potrebu da na društvoj mreži Instagram objavi i snimak na kom se moglo primetiti kako je on njoj prišao da se pozdravi s njom, gde je emotikonima naveo svoje pratioce da na različite načine protumače ovaj njegov postupak.

 

 

Pevač je nakon izvesnog vremena uklonio snimak sa svog profila, a razlozi za to još nisu poznati.

 

 

 

 

 

 

 

 

Šta je Sloba time želeo da joj poruči, da li mu je Lunin postupak ostao nejasan ili je njihov pozdrav privukao toliko veliku pažnju javnosti, preostaje da saznamo.

 

 

kurir

(189)

ŠOK! SLOBA OBJAVIO SNIMAK SA LUNOM: Brže-bolje ga obrisao! Cijela NACIJA U NEVJERICI, a evo o čemu je riječ

| Skandal, Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-