SLOBA PROGOVORIO O NOVOJ TROJCI! Rijaliti pevač NIJE IZNENAĐEN, ali ima poruku za LUNU i DAVIDA! Ovo će blogerku da baci na pod!

Sloba Radanović od kako je izašao iz “Zadruge 1” posvetio se pevanju, ali se njegovo ime svakodnevno pominje u drugoj sezoni istoimenog rijalitija, čiji je ponovni učesnik njegova bivša devojka Luna Đogani.

 

 

 

 

On je otkrio da ne postoji nijedan novinski naslov kao ni fotografija u medijima koje bi želeo da uništi:

 

 

“Nijedan, sve je to tako trebalo da bude. Ljudi pišu, na meni je da se ne osvrćem na komentare, trebalo bi da se veruje u ono što ja kažem, ne što drugi iznose”.

 

 

 

SLOBA PROGOVORIO O NOVOJ TROJCI! Rijaliti pevač NIJE IZNENAĐEN, ali ima poruku za LUNU i DAVIDA! Ovo će blogerku da baci na pod! (FOTO)

 

 

 

Sloba je nedavno snimio svoju novu pesmu “Kocka” koja će vrlo brzo ugledati svetlost dana, a mi nismo mogli a da ga ne pitamo da li naziv ove numere insinuira na prezime njegove bivše supruge Kristine Kije Kockar, ili je sve zaista slučajnost:

 

“Nema, konotacija i metafora za tu pesmu jeste to da smo spojili ljubav i kocku. Mada, mnogi će se pronaći u njoj”, rekao je zagonetno pevač.

 

Zanimalo nas je i da li Sloba uspeva da isprati dešavanja u drugoj sezoni “Zadruge”, u kojoj učestvuje i njegova bivša devojka, Luna Đogani:

 

“Slabo pratim dešavanja u “Zadruzi”, pogotovo u poslednje vreme jer imam mnogo obaveza oko pesme i spota, eventualno kad mi neko nešto pošalje na Instagramu, onda pogledam. Izbegavam da gledam, iskreno, mnogo me opterećuje to, ne želim da unosim sebi negativnu energiju, da slušam neke gluposti o sebi, jer tamo uglavnom iznose neistine. Ne želim da sebi unosim negativnu energiju time, ne mislim jedinu na Lunu, mnogi su me spominjali u lošem kontekstu”, istakao je Radanović.

 

KURIR

(267)

SLOBA PROGOVORIO O NOVOJ TROJCI! Rijaliti pevač NIJE IZNENAĐEN, ali ima poruku za LUNU i DAVIDA! Ovo će blogerku da baci na pod!

| Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-