SLOBA IZNERVIRAN ZBOG ONOG ŠTO LUNA PRIČA U ZADRUZI: Nisam hteo da se vidimo! Pevač iskreno o Đoganijevoj, ali i da li ima novu DEVOJKU!

Ljubavni trougao između Lune Đogani, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića i dalje izaziva veliku pometnju u javnosti, a blogerka je još pod utiscima zbog celokupne situacije. Sada se oglasio i njen bivši dečko Sloba Radanović.

 

 

 

 

 

 

Iako je na Luninu i Slobinu vezu stavljena tačka odmah nakon što su napustili Zadrugu, Đoganijeva ne krije da još gaji osećanja prema njemu i da joj je teško da preboli raskid. Kako je u razgovorima sa svojim cimerima često isticala da Radanović nije bio iskren po pitanju njegovih izjava vezanih za nju, blogerka je priznala da je Kristina Kockar ipak bila u pravu za sve što je o svom bivšem suprugu rekla.

 

Slobodan je prokomentarisao ove navode, pa je ispričao i kako je došlo do susreta pre nego što je ušla u rijaliti.

 

 

“Sad neka se njih dve sprijatelje, slobodno… Ja sam rekao da smo se mi videli, ona je inicirala to viđanje, a ne ja. Ja nju nisam smarao, ja sam joj objasnio gde da se nađemo. Ona je bila sa drugaricom pre nego što je ušla i to je to. A te gluposti da sam ja nju smarao, nigde veze. Ja nisam to tražio, jer sam znao da će joj biti još teže”, rekao je Radanović, koji je bio vidno iznerviran.

 

kurir

(197)

SLOBA IZNERVIRAN ZBOG ONOG ŠTO LUNA PRIČA U ZADRUZI: Nisam hteo da se vidimo! Pevač iskreno o Đoganijevoj, ali i da li ima novu DEVOJKU!

| Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-