PRIJA I FILIP OD SVADBE ZARADILI 500.000 €, ALI IM TO NIJE BILO DOSTA ZA DOM: Sada im Lepa Brena poklanja KUĆU, a nećete verovati kako će je PLATITI!

Lepa Brena uskoro će podići kredit kako bi svom pastorku Filipu Živojinoviću i njegovoj supruzi Aleksandri Prijović kupila kuću, otkriva Kurir.

 

 

 

 

Najveća balkanska zvezda ovih dana preokupirana je obilaskom banaka i pripremom dokumentacije jer želi da ovaj dug i iscrpan proces što pre okonča, s obzirom na to da u njihovu porodicu za nekoliko meseci stiže prinova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zato je prethodne nedelje, zajedno s Filipom i Aleksandrom, ona posetila jednu filijalu gde se detaljnije raspitala o uslovima za dobijanje pozajmica na nekoliko godina. Sve to je Brena ispričala svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Saši Popoviću prošlog četvrtka pred snimanje emisije “Grand specijal”.

 

 

– Gde si, šta ima novo – pitao je Saša svoju kumu i saradnicu čim je ušla u prostoriju, a ona mu je odgovorila.

 

 

– Evo me, Sale… Ceo dan sam bila s Filipom. Išli smo da vidimo za taj kredit za kuću koju žele da kupe on i Aleksandra – rekla je pevačica, dodajući da je s njima u banci bio i Boba Živojinović, Filipov otac.

 

U prostoriji je, pored njih dvoje, bilo još desetak pevača, kao i dosta pripadnika sedme sile i zaposlenih u “Grandu”, pa je Popović posavetovao Breni da bude malo tiša i opreznija jer bi neko mogao da čuje o čemu njih dvoje razgovaraju. Naravno, bio je u pravu. Mi smo sve čuli i zato smo nekoliko minuta kasnije prišli pevačici i pitali je o kakvom kreditu je reč, ali Brena nije bila mnogo rečita.

 

– Polako s tim. Još nećemo da pričamo o tome, nek se oni prvo skuće, pa ćemo onda videti šta i kako – zagonetno nam je odgovorila na pitanje da li je uspela da dobije kredit za kupovinu kuće za pastorka i snaju.

 

kurir

(155)

PRIJA I FILIP OD SVADBE ZARADILI 500.000 €, ALI IM TO NIJE BILO DOSTA ZA DOM: Sada im Lepa Brena poklanja KUĆU, a nećete verovati kako će je PLATITI!

| Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-