NE MORA NIŠTA PO SVAKU CENU, NE KAPIRAM LUNU: Đoganijeva se SLOMILA zbog Slobe, a pevač se oglasio i surovo je spustio na zemlju!

Sloba Radanović je sa koleginicama Darom Bubamarom i Rialdom zabavljao stanare rijalitija tokom žurke koje je bila organizovana, a njegova bivša devojka Luna se potpuno potresla.

 

 

 

 

Blogerka sa kojom je Sloba Radanović bio u romansi tokom boravka u prvoj sezoni “Zadruge” bila je zbunjena kada ga je ugledala, zatim su se pozdravili, a onda je kasnije ona više puta plakala.

 

 

Sloba Radanović oglasio se vezi momenata kada je Luna plakala u pabu, a dok su je tešili Adam Đogani i Savo Perović.

 

 

“Pa krivo mi je što se tako oseća, žao mi je… Ne znam šta da kažem. Rekla je da sam joj ja uništio život, a onda plače. To ne kapiram malo”, rekao je Sloba.

 

 

S obzirom na to da je Marija Kulić tokom žurke pitala Lunu zbog čega Sloba sada nije sa njom nakon razvoda od Kristine Kockar, želeli smo da čujemo i Radanovićev komentar povodom ovih Marijinih reči.

 

 

“To je gotovo. Ja sam normalno pevao, došao sam da obavim svoj posao, da ih zabavim i tako sam se i poneo. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne mora to po svaku cenu”, dodaje Radanović.

 

kurir

(123)

NE MORA NIŠTA PO SVAKU CENU, NE KAPIRAM LUNU: Đoganijeva se SLOMILA zbog Slobe, a pevač se oglasio i surovo je spustio na zemlju!

| Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-