MILJANA JEDVA DOČEKALA DA DAVIDA I BLOGERKU POŠALJU U IZOLACIJU, PA ALEKSANDRI SVE SASULA U LICE: Zgadila si mu se! On te žali! Biće presrećan sa LUNOM!

Haos u rijalitiju “Zadruga 2” nastao je kada je Bora Santana izabrao Lunu Đogani i Davida Dragojevića za potrčke. Svi očekuju burnu reakciju njegove devojke Aleksndre Subotić, koja je već izljubomorisla na blogerku i plakala danima. Kada su se Kulićke umešale kuća je počela da se trese od buke i svađanja.

 

 

 

 

 

“Kompleksaš broj jedan je Miki Đuričić, broj dva Bora Santana, Marija i Miljana Kulić, generalno ste nepoznata lica. Za vas smo zvezde. David i Luna će se snimati 24 časa i opet ćemo mi biti u kadru, a vi ne, u čemu je problem”, Aleksandra je provocirala ukućane govoreći im da ona upravo tako i želi da se ponaša, kao žrtva.

 

 

“Vrati samopouzdanje. Idi lezi kod drugarica. Tebe gledaju kao prikolicu. Hajde, idi budi treća. Ćerka i majka delile istog muškarca”, vikala je Marija Kulić, a onda Miljana nastavila:

 

 

 

 

 

 

Miljana kao da je jedva čekala da se ovo desi, s obzirom da je u par navrata govorila da postoje simpatije između Davida i Lune:

 

“Ugojila si se kao mečka Božana i svojim ponašanjem si ga odbila. Nju boli što je Luna izabrana za potrčka. David je presrećan što je sa Lunom u izolaciji. Zgadila si mu se, on te samo žali. Gadi se tebe i tvoje prošlosti”.

 

 

 

 

 

 

kurir

(266)

MILJANA JEDVA DOČEKALA DA DAVIDA I BLOGERKU POŠALJU U IZOLACIJU, PA ALEKSANDRI SVE SASULA U LICE: Zgadila si mu se! On te žali! Biće presrećan sa LUNOM!

| Skandal, Slider, Šokantno |
About The Author
-