LUNA ISMEVALA RADANOVIĆA, A MIKI GA ISPROZIVAO: Sloba je nabildovani konj!

Luna Đogani i Miki Đuričić urotili su se protiv njenog bivšeg dečka Slobe Radanovića i ogovarali ga i imitirali pred cimerima. Blogerka i pčelar iz Kupinova priredili su zadrugarima pravu predstavu u kojoj je glavni lik bio pevač.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Kija je njega napravila. On se nikada ne bi prijavio za pevače. Reći ću informaciju koju ne bi trebalo da kažem. Ona je trebalo da uđe u “Zadrugu”, a ne on. Ona je zanimljivija bila od njega, pa je rekla neka uđe on, da se promoviše. Inače, nju su hteli jer je pričljiva, simpatična. On je bildovani konj koji je u “Zadruzi” dizao tegove – rekao je Miki i izneo svoju teoriju o ljubavnom trouglu koji je bio okosnica prethodne sezone rijalitija.

 

 

 

– Kija i Luna su njegove žrtve. Ona ima pravo da bude brakolomica, da rasturi brak, a koji si ti muž, pi*ka ti materina? Što si dozvolio da sje*eš brak, idealan brak u pi*ku materinu. Njih dvoje dve godine nisu pr*ali – ispričao je Đuričić.

 

 

Svemu ovome prethodilo je karikiranje Radanovića. Luna je nakon brojnih suza prolivenih zbog Slobe i priznanja da ga i dalje voli, rešila da krene s kontraterapijom – da ismeva i priča sve najgore o bivšem dečku.

 

 

 

 

 

 

 

 

– On ima nabildovane ruke i noge i hoda rašireno – počela je Luna da priča, a zatim i demonstrirala zadrugarima kako to izgleda.

 

kurir

(182)

LUNA ISMEVALA RADANOVIĆA, A MIKI GA ISPROZIVAO: Sloba je nabildovani konj!

| Skandal, Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-