LJUBA LAVOVSKI ODBRANILA ĆERKU: Biljana tražila DA SJAŠU sa nje, a ALEKSANDRINA MAJKA je ZAKOPALA JEDNOM REČENICOM! Rat POČEO!

Biljana Dragojević, Davidova majka, oplela je po Aleksandri Subotić žestoko, a onda se oglasila i Ljuba Pantović, koja je kao prava majka odbranila lavovski svoju ćerku i na taj način zapušila usta svima.

 

 

 

 

David i Aleksandra imaju turbulentu vezu, ali ni njihovi roditelji ne uživaju u idiličnom odnosu. Pošto je Aleksandra tražila garderobu i šminku, nastao je opšti haos među fanovimana društvenim mrežama.

 

 

LJUBA LAVOVSKI ODBRANILA ĆERKU: Biljana tražila DA SJAŠU sa nje, a ALEKSANDRINA MAJKA je ZAKOPALA JEDNOM REČENICOM! Rat POČEO! (FOTO)

 

 

 

 

Ovako je izgledala Biljanina kleveta na Instagramu:

 

“Prestanite da me jašete da Aleks pošaljem garderobu! Ona je odnela tri kofera stvari, i još toliko je dobila za ova dva meseca, a verovatno ništa od toga ne može da obuče jer se ugojila! A šminku je takođe svu odnela. Tako da, nemojte da me opterećujete sa tim glupim komentarima”, napisala je Biljana.

 

Ljuba je bila vidno iznervirana teškim rečima, pa je uzvratila:

 

“Landaro raspala. Navikla da je jašu”.

 

kurir

(368)

LJUBA LAVOVSKI ODBRANILA ĆERKU: Biljana tražila DA SJAŠU sa nje, a ALEKSANDRINA MAJKA je ZAKOPALA JEDNOM REČENICOM! Rat POČEO!

| Skandal, Slider, Šokantno |
About The Author
-