KIJA KUPILA STAN OD 100.000 € U LUKS KRAJU U BEOGRADU, A KOMŠIJE JE ŠPIJUNIRAJU KROZ PROZOR: Kockareva u kuću ulazi PRAVO iz garaže, a JEDNOJ susetki se baš ZAMERILA

Kija Kristina Kockar je nakon pobede u rijalitiju kupila stan na Karaburmi od 100.000 evra i preselila se iz Zrenjanina.

 

 

 

 

 

 

Stan u kojem sada živi pun je novih zgrada i luksuznih vila, a Kija je odabrala stan na kraju jedne slepe ulice. Komšije ističu da je kod njih uvek mirno, nema gradske buke i vreve, a vazduh im je čistiji negi u centru grada zbog zelenila.

 

 

Iako nisu stigli Kiju da upoznaju dobro jer se skoro doselila iz Zrenjanina u Beograd, nije im promakao detalj da joj bivši suprug Slobodan Radanović čest gost.

 

 

Starija gospođa koja živi u zgradi u kojoj je Kija rekla da kroz prozor često viđa bivše zadrugare Anu Korać, dok nije ušla u rijaliti, i Slobu Radanovića kako dolaze kod nje.

 

“Drago mi je što je Kija došla u moj kraj. Kada sam čula da ona kupuje stan u mojoj zgradi baš sam se obradovala. Dobra je komšinica, ne pravi nikakvu buku i ne pušta muziku. Sloba dolazi često, a i Ana Korać dok nije ušla u rijaliti. Znam da je imala operaciju. Pred tu interenciju često joj je mama bila tu da je ohrabri i pruži podršku, mislim i da je spavala u njenom stanu. Ja sam Kiju podržavala i dok je bila u Zadruzi i vidim da je fina devojka. Uvek se kulturno javi i popriča kad se sretnemo.

 

Marija, druga komšinica, rekla je da se Kija ne kreće po kraju.

 

“Kristina često nije kod kuće, obično su joj navučene roletne. Ne viđamo da se šeta po kraju niti da obilazi prodavnice. Imamo lep restoran u kraju i svi nekada odemo tamo, ali ona još nijednom nije došla. Ugledam je nekada kad prođem autom u garađu, pa iz garaže ide u svoj stan. Nemamo priliku da popričamo sa njom. Sreli smo Slobu u kraju. Bio je kod nje, sigurno. I posle svega što se priča, izgleda da su oni ostali u dobrim odnosima”, uverena je ova komšinica.

 

kurir

(78)

KIJA KUPILA STAN OD 100.000 € U LUKS KRAJU U BEOGRADU, A KOMŠIJE JE ŠPIJUNIRAJU KROZ PROZOR: Kockareva u kuću ulazi PRAVO iz garaže, a JEDNOJ susetki se baš ZAMERILA

| Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-