DARKO LAZIĆ MORA HITNO DA OSLABI 40 KILOGRAMA: Doktori ne mogu da ga podignu iz kreveta, ako ne smrša trpeće OZBILJNE POSLEDICE!

Darko Lazić već danima se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koja mu se desila 23. oktobra, a ubuduće će morati i da se bori protiv viška kilograma.

 

 

 

 

 

Naime, Darku je pre dve nedelje ugrađen veštački kuk, ali pevač neće moći da stane na noge sve dok telesnu težinu ne dovede u granice normale. Zbog toga su mu zabrinuti lekari KBC Zemun naložili da hitno oslabi, i to čak 40 kilograma.

 

 

 

“Darko ima prekomernu telesnu masu, zbog čega i njegov oporavak nakon saobraćajne nezgode ide sporo. Iako su od operacije butne kosti i ugradnje proteze u povređeni zglob, odnosno ugradnje veštačkog kuka, prošle čak dve nedelje, pevač ne staje na noge i ne kreće se. Razlog tome su njegova prekomerna težina i nemogućnost tehničara da ga podignu, ali i strah lekara da ne ošteti veštački kuk”, ispričao je jedan od lekara iz konzilijuma poznatog pevača.

 

 

Kako je objasnio doktor, iako je Darku ugrađen najbolji i najskuplji kuk, takozvani bescementni, čiji je rok trajanja čak 20 godina, telesnu težinu će morati da koriguje da ga ne bi pohabao pre vremena.

 

kurir

(171)

DARKO LAZIĆ MORA HITNO DA OSLABI 40 KILOGRAMA: Doktori ne mogu da ga podignu iz kreveta, ako ne smrša trpeće OZBILJNE POSLEDICE!

| Slider, Šokantno |
About The Author
-