BRENI POZLILO, GRLILA WC ŠOLJU: Pomešali su mi dva-tri viskija, samo su DOSIPAL! A onda je otkrila kako je Bobi htela da spremi ŠNICLU

Lepa Brena nije neko ko ne voli da uživa u velikoj dozi alkohola, međutim, i njoj se desilo da joj je zbog preteranog konzumiranja pića pozlilo.

 

 

 

 

 

Tada nije znala gde se nalazi i jedva je čekala da legne, te ima jasnu poruku za sve koji u tome preteruju.

 

 

 

– Ne volim žestoka pića. Sećam se da smo negde bili, dali su mi viski i stalno su mi dosipali. Kada pijete jedno piće, onda pijete samo to. Nikako ne treba da se meša. Meni su pomešali neka dva ili tri viskija. Tada se sve završilo već posle sat vremena sa onom pričom da idete u kupatilo i zagrlite WC šolju – iskrena je Lepa Brena i dodaje da mlađu populaciju treba naučiti kako da pravilno konzumira alkohol.

 

– Mlade ljude koji su pred velikim iskušenjima treba naučiti kako se pije i koliko se pije. Prosto da prepoznaju ukuse. Nije suština da se pije alkohol da bi čovek zaboravio ko je i šta je? Nego prosto da se otkrije ta neka senzualnost, vrsta čari kada imate dobru hranu, sa dobrim pićem. Ili za mlade kada treba celu noć da se provodite da se ne prepijete i da vas sutra ne boli glava. Mislim da su to stvari o kojima treba razgovarati, kao što se u kući vode razni razgovori – od religije, preko seksualnosti, tako bi trebalo da se ljudi nauče o alkoholu. To je životna škola koju treba naučiti.

 

 

A kada je hrana u pitanju i hedonizam, u porodičnom domu Živojinovića glavna osoba koja je zadužena za kuvanje je zapravo njen suprug Slobodan.

 

 

Lepa Brena ističe da je čak jednom prilikom pokušala da ga iznenadi specijalitetom, ali joj to nije pošlo za rukom.

 

 

– Uvek sam mislila da ću Bobu osvojiti sa nekom trpezom i kuhinjom. Pokušala sam neke davne 1987. godine da mu spremim šniclu, ali je nažalost izgorela. Imala sam tremu što ćemo se videti, ali sam iskreno imala prečih stvari od te šnicle. Mislim da su muškarci mnogo veći hedonisti nego što su to žene. Nama je nekako to kroz istoriju bilo zabranjeno, jer smo mi majke, domaćice i ne možemo da se prejedamo ili dolazimo posle nekoliko dana kući. U svakom slučaju, muškarcima je to dozvoljeno – smatra Lepa Brena.

 

Njena snajka Aleksandra Živojinović u petom je mesecu trudnoće i svi članovi porodice se maksimalno trude da joj udovolje, a Brena prepričava kako to izgleda:

 

– Aleksandra je jako zahtevna, ali smo mi veoma uslužni što se tiče nje. Volimo i želimo da joj ugodimo. Prava je gladnica, izgleda da će beba baš da bude prilično jaka čim može toliko da pojede.

 

Kako je to možda danas moderno, Lepa Brena otkriva da li planira da odlazi na kurs za bake.

 

– Ne moram zato što već imam dvoje unčića od moje sestričine Majde, koji već imaju četiri i šest godina, tako sam se izvežbala. Imam i svoju decu, to je znanje koje se stiče i ne mora da se uči – smatra pevačica.

 

kurir

(537)

BRENI POZLILO, GRLILA WC ŠOLJU: Pomešali su mi dva-tri viskija, samo su DOSIPAL! A onda je otkrila kako je Bobi htela da spremi ŠNICLU

| Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-