ANA SEVIĆ PRVI PUT OTVORENO O DARKOVOJ NESREĆI, ALI I ZAŠTO SE JOŠ NISU RAZVELI: Priznala da se oseća kao razapeta, pa donela jednu važnu ODLUKU!

Ana Sević prolazi kroz težak životni period, jer se njen i dalje zakoniti suprug Darko Lazić bori sa stravičnim povredama nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo nadomak rodnog mesta. Jedno vreme se nije oglašavala ni na društvenim mrežama, a sve vreme provodila je u KBC Zemun gde pevač leži.

 

 

 

 

 

 

Priznajući da se oseća kao razapeta, rešila je da stavi tačku na gradske priče, napominjući da ostaje pri odluci da neće iznositi informacije iz bolnice, kao što to nije činila do sada.

 

 

“Svašta se piše i ja ne želim da ulazim u detalje, kao što ni do sada nisam ja bila ta koja je davala izjave – tako će biti i ubuduće. Samo doktori, ovlašćeni, imaju pravo da komentarišu. I direktor bolnice. Nije ni vreme ni mesto da se od takvih stvari pravi senzacija”, izjavila je Ana u Amidži šouu kod Ognjena Amidžića.

 

Ana je, sa druge strane, napomenula lekarima da na nju mogu 24 sata da računaju.

 

“Ja sam se trudila da oni mene ne vide”, kaže za predstavnike medija koje svakodnevno viđa ispred KBC Zemun, ali kojima se takođe od srca i zahvaljuje: “U svemu tome ja sam videla ogromnu podršku i čula sam da su mnogi ljudski postupili, znam za neke stvari koje su uradili”, izjavila je ona koja se svojski trudi da do njenog još uvek zakonitog supruga ne dopre nimalo negativne energije, kako bi se što pre oporavio.

 

Inače, Ana i Darko već godinu dana nisu zajedno, kako pevačica navodi, ali još uvek nisu zvanično razvedeni, a evo i zašto.

 

“Nije potpisano još ništa, to se odužilo. Mi smo postigli dogovor odmah po rastanku, a iz nekih njegovih razloga to se još nije realizovalo”, kaže Ana.

 

Kao i porodica, prijatelji, brojne drage kolege i narod uopšte, atraktivna brineta nada se brzom oporavku bivšeg supruga.

 

“On je rođeni pobednik, ne može da bude drugačije, u to sam sigurna”, izjavila je ona.

 

kurir

(444)

ANA SEVIĆ PRVI PUT OTVORENO O DARKOVOJ NESREĆI, ALI I ZAŠTO SE JOŠ NISU RAZVELI: Priznala da se oseća kao razapeta, pa donela jednu važnu ODLUKU!

| Slider, Šokantno |
About The Author
-