4 SESTRE MARJANOVIĆ UŠLE SA MAJKOM NADICOM U RIJALITI! Muškarcima pomutile razum: Otkrile šta ih je nateralo u vilu Parova!

Porodicu Marjanović u vili “Parova” nema ko nije iščekivao, pa je dolazak majke Nadice sa ćerkama Anđelinom i Aleksandrom, kao i bliznakinjama Ksenijom i Teodorom podigao ogromnu prašinu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pred sam ulazak, otkrile su motiv ulaska, a zatim zaustavile dah svojim izgledom svima koji su im se našlli na putu.

 

“Moje je da podržim svoje ćerke, da budem tu uz njih. Pratila sam koliko sam stigla, zbog posla”, izjavila je Nadica, svesna toga ko je sve čeka u velelepnoj vili u Zemunu.

 

Jedna od bliznakinja, Ksenija Marjanović, već po samom ulasku je bez zadrške oplela po devojci Nikole Lakića, Aleksandri Tasić Coki.

 

 

Naime, najstarija setsra Anđelina je Nikolina drugarica i nekadašnja simpatija, a Ksenija se nije libila da istakne da Lakić i Coka nisu par.

 

 

“Ta ljubavna priča je fejk. Lažna je ljubav sa njene strane, kao i priča koju je plasirala kada je ušla. Mislim konkretno na Dubai, avione, kamione…”, rekla je ona.

 

 

“Nikola je savršen momak i on bi bio idealan dečko za moju sestru. Cokina i njegova veza neće još dugo potrajati u to sam sigurna”, bila je oštra ona.

 

kurir

(103)

4 SESTRE MARJANOVIĆ UŠLE SA MAJKOM NADICOM U RIJALITI! Muškarcima pomutile razum: Otkrile šta ih je nateralo u vilu Parova!

| Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-