PROCURILI DOSIJEI TAJNE POLICIJE O TRAMPU: Još 1986. je znao da će postati predsednik Amerike, ali je tada odustao zbog jedne stvari!

Tramp je počeo da razmišlja o predsedničkoj kandidaturi 1986. godine, ali je odustao jer je mislio da je premlad – tada je imao 41 godinu.

 

 

 

Tajna policija komunističke Čehoslovačke napravila je dosije o tadašnjem američkom milijarderu Donaldu Trampu, koji je još osamdesetih godina prošlog veka bio siguran da će postati predsednik SAD.

 

 

Povod za otvaranje dosijea bila je Trampova ženidba sa prvom suprugom, Čehinjom Ivanom, tada Zelničkovom.

 

 

Praški nedeljnik Respekt prenosi tvrdnju Vlastimila Daneka, bivšeg područnog šefa Državne bezbednosne službe u Gotvaldovu, današnjem Zlinu, koji je rodni grad Ivane Tramp.

 

“Znali smo da je Tramp bio uticajan. Nije skrivao da jednom želi da postane predsednik SAD, pa smo hteli da saznamo što više o njemu“, precizira Danek.

 

 

Tramp je, navodi se u dosijeu, počeo da razmišlja o predsedničkoj kandidaturi 1986. godine, ali je odustao jer je mislio da je premlad — tada je imao 41 godinu.”

 

 

“Svojom kandidaturom želi da bude novost u američkoj istoriji. Želi da se kandiduje kao nezavisni kandidat. Nije član ni Demokratske ni Republikanske stranke, premda ga obe žele u svojim redovima“, navodi se u dosijeu.

 

kurir

(1007)

PROCURILI DOSIJEI TAJNE POLICIJE O TRAMPU: Još 1986. je znao da će postati predsednik Amerike, ali je tada odustao zbog jedne stvari!

| Slider, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-