POSLE NESREĆE, NAZIVALI SU GA BAHATIM I PIJANIM VOZAČEM: Sada je ONA otkrila DIVNU STRANU DARKA LAZIĆA, kojom se pevač NIJE HVALIO! A mnogima je POMOGAO!

Vest o saobraćajnoj nesreći koju je Darko Lazić doživeo odjeknula je regionom, a često se govori i o načinu života koji je pevač vodio, i navode eventualni razlozi zbog čeg aje do nesreće i došlo. Ono što je manje poznato je to da je bio human

 

 

 

Brza vožnja, alkohol, narkotici, sve to je nešto što je izazivalo zaprepašćenje kod publike ovog pevača. Međutim, malo ko pominje i neka dobra dela koja je Darko radio, a postoji i ta strana javnog života popularnog folkera.

 

 

 

Mračne teme su potpuno bacile senku na javni život ovog kontroverznog pevača, ali je Darko u proteklom periodu uradio neke stvari koje zaslužuju poštovanje i divljenje.

 

 

Pre svega mnogobrojni su humanitarni koncerti na kojima je Darko pevao. I ne samo što je pevao, već je često umeo da zavuče ruku u svoj džep i da izdvoji donacije za bolesnu decu:

 

 

“Malo sam i ljuta što je proteklih dana, nakon saobraćajne nesreće, Darko Lazić predstavljen samo kao neko ko je problematičan i bahat. Ali nije baš tako. Ne pominje se da je s druge strane jedna jako humana osoba. Organizovala sam više humanitarnih koncerata i iako je imao često pun kalendar kada su nastupi u pitanju, on je i na štetu svog zdravlja dolazio na te humanitarne koncerte i pevao. I ne samo što je pevao, već je i i ličnim donacijama pomagao decu kojoj je trebalo pomoć za lečenje. Darko je neko ko je zaslužio toliko da se pomenu i njegova dobra dela, a verujte mi, bilo ih je”, rekla je Hedija Mihaljević za portal Espreso koja je organizovala više humanitarnih koncerata za bolesnu decu i Darko, jer je pre svega on jedna humana osoba.

 

 

Majka dečaka Uroša Karapandžića jedna je od zahvalnih žena. Uroš je dečak koji boluje od hidrocefalusa i cerebralne paralize. Majka Jelena Karapandžić ne može da zaboravi koliko se Darko trudio da da svoj doprinos za lečenje njenog sina.

 

kurir

(230)

POSLE NESREĆE, NAZIVALI SU GA BAHATIM I PIJANIM VOZAČEM: Sada je ONA otkrila DIVNU STRANU DARKA LAZIĆA, kojom se pevač NIJE HVALIO! A mnogima je POMOGAO!

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-