NOVI LJUBAVNI TROUGAO: Luna rastura brak Davidu i Aleksandri PROĆI ĆE KAO KIJA!

Aleksandra Subotić može da doživi sudbinuKije Kockar! Atraktivna učesnica „Zadruge 2“ u konstantnom je strahu da će je njen suprug David Dragojević ostaviti zbog Lune Đogani. Ona već duže vreme shvata da je njihov odnos poljuljan, a posebno primećuje da je muž zapostavlja zbog lepe blogerke.

 

 

 

 

Ćerka Ljube Pantović sumnja da se njen suprug zaljubljuje u blogerku jer poslednjih dana svaki čas trči za njom, te se ne odvajaju. Njen strah pojavio se prilikom Davidovog razgovora sa Lunom, kada su sami sedeli u jednoj od prostorija. Nakon što je ona naišla, Dragojević je prekinuo razgovor sa ćerkom Anabele Atijas i Gagija Đoganija i odjednom pobesneo i počeo da viče i istresa se na svoju ženu. Aleksandra ga je popreko pogledala, pa je sela sa njima kako bi nastavili zajednički razgovor.

 

 

Druga situacija dogodila se sutradan, kada je David pokušavao da uteši Lunu zbog njene patnje za Slobom Radanovićem. Ona u poslednje vreme ima napade histerije, a Dragojević to koristi kako bi joj se što više približio.

 

Među njima se za sada ništa ne dešava, niti su potegli temu o simpatijama, ali vidno je da se David sve više udaljava od Aleksandre. Niti imaju ****, niti su posvećeni jedno drugom kao na početku rijalitija.

 

– On me ignoriše! Odbija da spava sa mnom. Razumem da ne želi mene da izlaze sramotni snimci u javnost, ali mi smo muž i žena i smatram da je to potpuno normalno, pa čak i pred kamerama – rekla je nedavno Subotićeva.

 

KURIR.RS

(328)

NOVI LJUBAVNI TROUGAO: Luna rastura brak Davidu i Aleksandri PROĆI ĆE KAO KIJA!

| Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-