KIJA KOCKAR OPISALA MUČNE SCENE IZ DETINJSTVA: Gledala sam kako je tata krvnički tukao mamu! POTRESNO!

Kristina Kija Kockar odlučila je da ceo svoj život stavi na papir, pa je napisala knjigu „Moj potpis“. Pobednica rijalitija „Zadruga 1“, koja je postala poznata nakon što ju je suprug Slobodan Boba Radanović prevario s blogerkom Lunom Đogani u Pinkovom projektu, ogolila je svoj život.

 

 

 

 

Pored velike ljubavi, ali i razočarenja koje je doživela od Radanovića, Kockareva je otkrila i nepoznate detalje iz privatnog života, poput onog kada je otac Miloš Kockar pred njom pretukao njenu majku Nadicu Zeljković.

 

– Bila sam mala i pamtim da se tog dana moje srce steglo kao nikad pre. Sve se dogodilo ispred tatinog restorana. On i mama razgovarali su sve dok u jednom trenutku nisu počeli žučno da se raspravljaju. Ta rasprava završila se tako što je moj otac udario moju majku. I ne samo to… Silovito ju je odgurnuo na haubu automobila i počeo krvnički da je udara. Sve to dešavalo se pred mojim očima i mog oca nije bilo briga što je tako. Bila sam visoka tek toliko da sam mogla pesnicama da dohvatim donji deo njegovih leđa. Pokušala sam da odbranim mamu tako što sam udarala u njega, ali bila sam mala i imala sam utisak da mlataram rukama u prazno. Nisam mogla ništa da učinim, a osećala sam se užasno. To nije trajalo dugo, ali meni se činilo da traje večno. Toliko ju je udarao da joj je polomio i naočare, a polomljeno staklo zabolo se u predeo maminih očiju – napisala je Kija.

 

KURIR.RS

(155)

KIJA KOCKAR OPISALA MUČNE SCENE IZ DETINJSTVA: Gledala sam kako je tata krvnički tukao mamu! POTRESNO!

| Slider, Šokantno |
About The Author
-