JK BESNA ZBOG KIJINIH PROZIVKI: Budalo nebitna, ideš mi na k****! Stani mirno kad izgovaraš moje ime

Kija Kockar nastavile su sukob i jedna drugu častile uvredama i prozivkama! Svađu je ovaj put započela pobednica “Zadruge 1”, koja je rekla da je njena popularnija koleginica proziva jer ima višak vremena, dok joj je JK odgovorila da bi trebalo da ustane i stoji mirno kad izgovara njeno ime, nazivajući je budalom i rijaliti bagrom.

 

 

 

 

Netrpeljivost između Jelene i Kije toliko je očigledna i svima jasna da se njih dve više i ne trude da to sakriju kao na početku sukobu, kad su svoje reči birale tako da njihov sukob izgleda, koliko je moguće, kulturnije. Izgleda da se Kockareva izveštila, pa sad i ona zna da sa osmehom odgovori JK, a nekad da joj i brutalno uzvrati.

 

Upitana da li je nervira kad je JK proziva na društvenim mrežama, novopečena pevačica je ironično odgovorila:
– Ne nervira me. Ako ona ima vremena i ako joj je to gušt, ima potpuno podršku od mene za tako nešto. Ako joj treba još neki materijal da me ispoziva, slobodno neka me nazove, rado ću nalupati gluposti samo za nju – rekla je Kija u jednom video-intervjuu, dok je u jučerašnjem izdanju Kurir Rijalitija prokomentarisala to što Jelena neće da peva u klubovima gde i ona nastupa.

 

 

– Pa dobro, svako ima svoju cenu. Očigledno bi trebalo da se podseti da je bila u “Velikom bratu”, kao i njena majka u nekim rijalitijima, i da svako ima svoje početke. A to što sam ja bila u rijalitiju nije ništa ružno da bi ona sad mene pratila. Dokazala sam ko sam i šta sam i da nisam jedan od rijaliti igrača. Meni je sve to smešno, čak smo se gazda tog kluba i ja slatko ismejali preko poruka o svemu tome što je ona pisala – izjavila je Kristina.

 

 

 

 

Čim je to čula, Jelena se oglasila i poručila koleginici:
– Objasnite toj budali nebitnoj da kad govori o meni mora da ustane i stoji mirno – napisala je ona na Instagramu, a onda dodala još negativnih komentara na račun Kije.
– Nije problem što me rijaliti polusvet koristi da bi bio u medijima. To je normalno, uvek je tako bilo. Problem je što ne ustanu i ne stoje mirno kad izgovaraju moje ime. Svi mi kažu da sam luda što uopšte komentarišem tu rijaliti bagru. Iskreno, mnogo su se rasku.čili, mnogo mi idu na ku.ac i mora neko da ih stavi na njihovo mesto – poručila je Jelena i na kraju zaključila:
– Moj život od Maldiva i svetskog džet-seta do nakazne srpske rijaliti realnosti.

 

KURIR.RS

(119)

JK BESNA ZBOG KIJINIH PROZIVKI: Budalo nebitna, ideš mi na k****! Stani mirno kad izgovaraš moje ime

| Slider, Šokantno |
About The Author
-