IŽIVLJAVAO SE NA MENI, VRIŠTAO SAM I OTIMAO SE! KRVAVI ****: Ispovest ljubavnika Darka Kostića!

S Darkom Kostićem sam stupio u kontakt preko internet aplikacije, ali pod lažnim imenom. Privukle su me njegove fotografije i zakazali smo sastanak. Pristao sam na seksualni odnos s njim, ali ne i na iživljavanje koje je usledilo. On je protiv moje volje skinuo kondom i ejakulirao u meni rizikujući da me polno zarazi. Od te večeri preživljavam pakao.

 

 

 

Ovim rečima počeo je ispovest za Kurir Vojislav B. (24), mladić koji je, kako tvrdi, pretrpeo iživljavanje modnog kreatora Darka Kostića. Podsetimo, Kostić je nedavno izašao iz pritvora u kom je bio više od mesec dana zbog polnog uznemiravanja maloletnika.

 

 

Dozivao pomoć

 

– Te večeri smo razmenili nekoliko poruka. Poslao mi je fotografije na kojima ga nisam prepoznao. Nisam znao da idem kod Darka Kostića jer mu je drugačije ime na aplikaciji. Poslao mi je lokaciju preko aplikacije i otišao sam kod njega – priča uznemireni mladić, koji je, kako tvrdi, danima na lekovima za smirenje.

 

On dodaje da mu je kreator otvorio vrata.

 

– Svetlo je bilo prigušeno i nisam ga dobro video. Kada sam shvatio da je on Darko Kostić, bio sam šokiran i zatečen. Nije mi je bilo prijatno, uplašio sam se. Hteo sam da odem, ali on je rekao da mu dam priliku uveravajući me da mu je sve što je ranije pisano namešteno – priča Vojislav.

 

Prema njegovim rečima, opušten pričom, pristao je na seksualni odnos s Kostićem.

 

 

– Dao sa mu kondom jer ga on nije imao. Video sam da ga je stavio i sve je bilo kako treba. Međutim, nakon nekoliko minuta postajao je sve grublji. Tražio sam da prestane, ali on nije hteo. Stegao me je uza zid. Desnu ruku mi je držao na leđima, a drugom me je obuhvatio i čvrsto držao da nisam mogao da se mrdnem. Bio je toliko grub da sam počeo da vrištim i da se otimam – tvrdi naš sagovornik.

 

On dodaje da ga je Kostić pustio tek kada je svršio u njega.

 

– Tada sam video i kondom koji je bio na stolu. Bio je ceo, iako je Kostić kasnije tvrdio da mu je pukao. Pitao sam ga zašto je to uradio, on je vikao: „Šta hoćeš, neće ti se ništa desiti. Zdrav sam!“ Rekao sam da ću ga prijaviti, a on je počeo da mi preti – priča uznemireni Vojislav.

 

Vojislav objašnjava da je ubrzo potom izleteo iz stana, a da je Kostić vikao za njim.

 

Šarmirao me

– Sa policijskom patrolom sam se našao nedaleko od Kostićevog stana, jer sam se plašio. Nakon sat vremena patrola je otišla kod njega u stan i on je priveden. Kostić je lagao u policiji da mu je kondom pukao – tvrdi mladić.

 

Prema njegovim rečima, u MUP je obavio razgovor i sa inspektorom koji mu rekao da nema elemenata krivičnog dela.

 

– Objasnio mi je da će krivično delo biti jedino ako me je Kostić zarazio nekom polnom bolešću. Od te večeri ne spavam i ne znam šta da radim od brige. Znam da je optužba za silovanje teška i svestan sam da ne mogu to da dokažem, ali nasilje sam doživeo – tvrdi Vojislav B. i dodaje da je Kostić osoba koja prvim susretom šarmira ljude i da kada se opuste, upadaju u njegovu mrežu iz koje ne mogu da izađu.

kurir.rs

(743)

IŽIVLJAVAO SE NA MENI, VRIŠTAO SAM I OTIMAO SE! KRVAVI ****: Ispovest ljubavnika Darka Kostića!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-