EVO KO JE TURSKI MILIJARDER, NOVI DEČKO EMINE JAHOVIĆ SA KOJOM JU JE UPOZNAO BIVŠI MUŽ: Evo na šta je pevačica tako brzo PALA!

Pevačica Emina Jahović prekinula je brak sa Mustafon Sandal, ali vrlo brzo utehu našla u milijarderu iz Turske.

 

 

 

 

 

Dva braka, veze sa lepoticama, ćerka i orgromno bogastvo mogli bi da stoje u biografiji Emininog novog dečka. Sadetin Saran rođen je 1964. godine u Sjedinjenim Američkim Državama i ima tri mlađa brata.

 

 

Do dvanaeste godine živeo je u Americi, a potom se sa porodicom preselio u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima, sa kojim je postigao nekoliko rekorda.

 

 

U okviru te kompanije, koja postoji od 1995. godine posluje u šest različitih sektora, a angažovani su i u inostranstvu, gde takođe imaju velike investicije. Napravo sopstvenu televiziju “S sport” TV u koju je uložio oko 75 miliona evra i koja je danas vrlo uticajna, posle godinu i po dana od osnivanja.

 

 

“Ponosan sam na svoju televiziju jer imamo sopstvene programe sa Premijer lige, NBA, Formule1 i tako dalje. Po prvi put smo uveli mobilnu platformu u ovaj posao, a naša politika poslovanja stavlja ljubav prema sportu ispred programa”, rekao je Saran kad je pokrenuo televiziju.

 

 

Takođe, Saran je i vlasnik više radio stanica. U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspešan menadžer Fenerbahčea. U Saranov biznis uključeno je oko 4.500 ljudi, kojima daje platu. Vrlo važna činjenica je da je Saranova kompanija jedna od društveno najodgovornijih kompanija i da su mnogo ljudi usrećili humantarnim izdvajanjima zbog čega ga u Turskoj svi vole. Njegovo bogastvo se svrstava među petnaest vodećih u svetu.

 

 

kurir.rs

(728)

EVO KO JE TURSKI MILIJARDER, NOVI DEČKO EMINE JAHOVIĆ SA KOJOM JU JE UPOZNAO BIVŠI MUŽ: Evo na šta je pevačica tako brzo PALA!

| Slider, Zabava, Život i Stil |
About The Author
-