DEJANA ŽIVKOVIĆ OBIŠLA DEČKA U PRITVORU: Odnela paket BALKANSKOM ESKOBARU, pa otrčala iz zgrade KOLIKO JE NOGE NOSE

Jovana Vukotića uoči današnjeg saslušanja, zbog sumnje da je u Crnoj Gori utajio porez, posetila nevenčana supruga i donela mu hranu pripremljenu u restoranu, ali i novu garderobu

 

 

 

Manekenka Dejana Živković (26) obišla je juče u pritvoru u zgradi Specijalnog suda u Beogradu nevenčanog supruga Jovana Vukotića (38) i kod njega se zadržala oko dva sata.

 

 

Kako Kurir saznaje, Vukotiću, koji je označen kao vođa “škaljarskog klana”, manekenka i ćerka srpskog ambasadora u Kongu donela je odelo pred njegovo saslušanje, koje je zakazano za danas.

 

 

Straža pregledala paket

 

– Dejana ima pravo na posete jer je nevenčana supruga osumnjičenog Jovana Vukotića. Donela mu je lične stvari, ručak iz restorana i odelo. Pre nego što je predala lične stvari i hranu, one su detaljno pregledane, a straža mu ih je uručila tek posle Dejaninog izlaska – potvrdio je izvor Kurira.

 

Kako navodi, vođa “škaljaraca” i njegova izabranica zasad nemaju pravo na takozvane otvorene posete i viđaju se kroz staklo, dakle nemaju neposredan kontakt.

 

Jovan Vukotić, podsetimo, uhapšen je u turskom letovalištu Antaliji 9. septembra. Policija mu je pronašla falsifikovani makedonski pasoš i on je odmah proteran iz te države i u najvećoj tajnosti deportovan u Srbiju dva dana kasnije. Na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu, posle kog mu je određen pritvor, on je priznao da je koristio falsifikovani pasoš, tvrdeći da je to radio jer je kao bezbednosno interesantna osoba sa svojim dokumentima po nekoliko sati zadržavan na graničnim prelazima, ali i zbog toga da “pojedinci iz crnogorske policije ne bi mogli da dojavljuju njegovo kretanje ljudima s kojima je u sukobu”.

 

 

Utajio porez u Crnoj Gori

 

– U međuvremenu je crnogorsko pravosuđe kolegama iz Srbije uputilo zamolnicu na osnovu koje bi Vukotić danas trebalo da bude saslušan zbog sumnje da je počinio utaju poreza u toj državi. Naime, oni ga sumnjiče da je kao direktor preduzeća “V2” iz Podgorice na ime poreza i doprinosa utajio 22.800 evra – navodi izvor Kurira. Iz razloga bezbednosti saslušanje bi danas trebalo da bude obavljeno u pritvorskoj jedinici.

kurir.rs

(199)

DEJANA ŽIVKOVIĆ OBIŠLA DEČKA U PRITVORU: Odnela paket BALKANSKOM ESKOBARU, pa otrčala iz zgrade KOLIKO JE NOGE NOSE

| Slider, Šokantno, Zabava |
About The Author
-