ZADARSKI FRICL ZA 16 GODINA SILOVAO ĆERKU 1.500 PUTA: Napravio joj i dete, a sada je sud doneo SKANDALOZNU ODLUKU!

Hrvatski Vrhovni sud smanjio je kaznu “zadarskom Friclu”, koji je zbog dugogodišnjeg silovanja rođene ćerke, sa kojom je dobio i dete, kao i psihičkog i fizičkog maltretiranja šestoro dece i supruge prošle godine osuđen na 40 godina zatvora.

 

 

 

Monstruoznom Zadraninu kazna je smanjena za 10 godina na javnoj sednici Vrhovnog suda 13. septembra na kojoj je i on sam učestvovao sa Županijskoga suda u Zadru putem video-linka.

 

 

Otkad je uhvaćen, “Fricl” se nalazi u pritvoru zatvora u Zadru, a sad će, nakon pravosnažnosti presude od 30 godina zatvora, biti upućen na Odeljenje za dijagnostiku i analitiku zatvora u Remetincu, kako bi se procenilo u koji zatvor u Hrvatskoj će biti poslat na izdržavanje dugotrajne zatvorske kazne.

 

 

Svoju najstariju ćerku Zadranin je počeo da siluje kad je ona imala samo 12 godina i nije prestao sve do 2017. godine, kad je odveden u istražni zatvor, a njoj je bilo 27 godina. U tom razdoblju silovao ju je više od 1.500 puta.

 

 

Razlog ovakvoj odluci Vrhovnog suda, prema obrazloženju koje su nam dostavili, jeste taj što Vrhovni sud smatra kako bi prema okrivljenom trebalo da bude primenjen blaži zakon, dakle onaj koji je bio na snazi od 1997. do 2011. godine, jer je većinu dela za koja je proglašen krivim počinio u tom periodu”, rekao je portparol Županijskog suda u Zadru Hrvoje Visković i dodao kako pravosuđe mora da primeni onaj zakon koji je blaži za počinioca.

 

 

Posle dokaznog postupka, sudija Boris Radman osudio je 51-godišnjaka u septembru prošle godine po svih pet tačaka optužnice.

 

kurir,rs

(200)

ZADARSKI FRICL ZA 16 GODINA SILOVAO ĆERKU 1.500 PUTA: Napravio joj i dete, a sada je sud doneo SKANDALOZNU ODLUKU!

| Crna hronika, Slider, Šokantno |
About The Author
-