ZA OVO JE BLAGA REČ UŽAS: Evo šta kupujete, u velikoj ste opasnosti – ŠOKANTAN VIDEO

Već smo vam rekli da dobro otvorite oči i napregnete um kada ulazite u prodavnicu bilo koje vrste hrane, jer ulazite na neprijateljsku teritoriju.

 

 

Čak i ako vam prodavci kažu neku ljubaznu rečenicu, to neće promeniti stvari, vi ostajete i pored toga meta koju treba praktično opljačkati. Malo je onih koji to ne žele, skoro da i ne postoje.

 

Princip je dati NIŠTA a uzeti vam što više i to važi u mesarama, pekarama, samouslugama i svim ostalim prodavnicama hrane.

 

Pogledajte ovaj jeziv video i podići će vam se kosa na glavi od užasa. Razne hemikalije od kojih ni jedna nije bez štetnosti za organizam, ubacuje se u hranu kako bi vam hrana delovala što primamljivije.

 

Zato ukus nije merilo kvaliteta hrane, morate uključiti razum i dobro pogledati i razmisliti šta kupujete.

 

 

U videu su akteri većinom iz Kine, ali nemojte pomisliti da ste daleko od ovoga i da to ne dotiče vas. Prvo, dobar deo te hrane dolazi i ovde, baš tako “friziran” i drugo, “naši” to rade na isti način. Setite se samo tajno snimljenog videa pre nekoliko godina, u proizvodnji poznatog srpskog biznismena proizvođača mesnih proizvoda, u kojem ste mogli videti pravljenje kobasica bukvalno od plesnivog đubreta.

 

 

Prosledite članak prijateljima da ih upozorite na ovaj užas:

This is one of the reasons why I tried not to consume China or Vietnam made produce.

Gepostet von Willie Cheah am Freitag, 31. August 2018

webtribune.rs

(419)

ZA OVO JE BLAGA REČ UŽAS: Evo šta kupujete, u velikoj ste opasnosti – ŠOKANTAN VIDEO

| Slider, Šokantno |
About The Author
-