SMRT MALE MILICE (9) ŠOKIRALA SVE! Dete se igralo na ulici, a kad je došla kući krenula je AGONIJA! Misteriozna bolest zahvatila i njenu braću

Telo Milice B. (9), koja je u nedelju preminula od nepoznate bolesti, doneto je danas u porodični dom u selu Kajtasovo kod Bele Crkve, nakon što je završena obdukcija.

 

 

Uzrok smrti devojčice, prema nezvaničnim informacijama, biće poznat tek za mesec dana, kad bi trebalo da budu poznati i rezultati toksikološke analize.

 

 

– S obzirom na to da su Miličina braća smeštena u bolnicu sa istim simptomima kao i preminula devojčica, ne isključuje se ni mogućnost da su se deca možda otrovala hranom ili vodom. Zbog toga je neophodno sačekati rezultate svih analiza, kako bi se sa sigurnošću moglo reći od čega je dete umrlo, da li od trovanja ili je nešto drugo dovelo do tragičnog ishoda – objašnjava sagovornik.

 

 

Milica B. preminula je nakon što je primljena u vršačku bolnicu s visokom temperaturom i povraćanjem. Njena braća stara pet i 15 godina tog dana su dobila iste simptome, zbog čega su prebačeni u Dečju bolnicu u Tiršovoj.

 

– Milica se igrala na ulici, došla je kući, počela da povraća, pa smo je odveli u bolnicu i tamo je umrla. Njena braća su se isto razbolela, ali oni su dobro – rekao je devojčicin otac Pavel B. Porodica živi u veoma teškim uslovima i korisnici su socijalne pomoći.

 

(Kurir.rs/

(463)

SMRT MALE MILICE (9) ŠOKIRALA SVE! Dete se igralo na ulici, a kad je došla kući krenula je AGONIJA! Misteriozna bolest zahvatila i njenu braću

| Crna hronika, Slider |
About The Author
-