PSIHOPATA IŠAO PO ŽARKOVU I PUCAO NA SVE ŽENE! RANIO TRUDNICU I BAKU: Razlog je bizaran, ali MONSTRUOZAN! Kada su našli oružje, policajci bili SLEĐENI!

Vladimir Delić uhapšen je zbog sumnje da je pucao iz pištolja-olovke na ženu koja je u osmom mesecu trudnoće, a samo nekoliko minuta kasnije iz istog oružja ranio još jednu stariju ženu

 

 

Olgica Stevanović (35) ranjena je u u subotu uveče kada ju je Vladimir Delić (33) upucao iz olovke-pištolja dok je preturala po kontejneru u Ulici Ace Joksimovića ispred broja 39 u beogradskom naselju Žarkovo.

 

Samo nekoliko minuta kasnije, Delić je u obližnjoj Ulici Ilije Stojadinovića upucao stariju ženu (62), koja je takođe teško povređena.

 

 

Pomahnitali napadač uhapšen je posle samo tri sata potrage, a kako Kurir saznaje, na saslušanju u policiji je kazao da “puca u žene jer mrzi svoju majku i sve žene”. Oružje iz kog je pucao, takozvana pištolj-olovka, pronađena je u njegovom posedu u trenutku kada je uhapšen.

 

 

Trudnica u koju je najpre pucao puštena je nakon lekarske intervencije na kućno lečenje jer lekari zbog trudnoće nisu smeli da joj operacijom uklone projektil koji je ostao u leđima. Povređena žena stanuje nekoliko metara dalje od mesta na kom je ranjena, a kako kaže, ne zna ni ko ju je upucao ni zašto.

 

– Stajala sam iznad kontejnera kada sam iznenada primetila nepoznatog muškarca kako stoji iza mene. Nešto je dobacivao, a potom sam čula repetiranje pištolja. Nisam se obazirala, već sam nastavila svojim poslom. U trenutku kada sam se sagla da dohvatim neku žicu, osetila sam bol u leđima i pala na trotoar. Ne poznajem čoveka koji me je upucao, niti znam zašto je to uradio – ispričala je juče novinarima povređena trudnica, koja je već ima troje dece.

 

Ona kaže da je napadač tada pobegao, a da je njeno zapomaganje čuo komšiluk, koji je istrčao na ulicu i pozvao Hitnu pomoć, koja ju je potom prevezla u Urgentni centar.

 

– Bilo je strašno. Trudnica, koju znam iz kraja iz viđenja, ležala je na ulici i zapomagala: “Jao, ubi me!” Krv joj je šikljala iz leđa, a na ulicu su ubrzo dotrčala i njena prestravljena deca koja žive u poprečnoj ulici. Srećom, lekari su brzo došli – ispričao je za Kurir jedan očevidac.

 

Povređenoj ženi pomoć je ukazana u Urgentnom centru, u kom, kako kaže, nije htela da ostane.

 

– Iako me rana boli, morala sam da izađem na sopstvenu odgovornost jer kod kuće imam još troje dece. Rekli su mi da će me nakon porođaja operisati, jer sada ne smeju zbog bebe – kazala je Stevanovićeva.

kurir.rs

(67)

PSIHOPATA IŠAO PO ŽARKOVU I PUCAO NA SVE ŽENE! RANIO TRUDNICU I BAKU: Razlog je bizaran, ali MONSTRUOZAN! Kada su našli oružje, policajci bili SLEĐENI!

| Slider, Šokantno |
About The Author
-