HOROR! UBIO SINA ZBOG ZAGORELE KAJGANE: Svađa za ručkom završila se tragično!

Bizarna rasprava koju su vodili otac i sin u trajanju od dvadeset minuta, završila se tragično kada je otac ispalio dva metka u grudi nesrećnog mladića.

 

 

Endri Smit (30) lečeni narkoman i otac dvoje dece, stradao je prošle godine nedelju dana pred Božić kada ga je njegov otac Piter (80) upucao sa dva metka direktno u grudi, nakon što su se posvađali oko kajgane koja je mlađem Smitu zagorela.

 

 

Kako se navodi, mladić je popio par pića u dvorištu porodične kuće u Melburnu, da bi nakon toga ušao u kuću sa majkom i ocem radi spremanja omleta koji su planirali da jedu uz čaj.

 

Tužilac Mark Rokford na pretresu pred velikm sudom izjavio je da je Endi izašao napolje i bacio zagoreli omlet na zemlju, nakon čega je izrekao par uvreda na račun pasa koje je njegov otac držao, kao i na očev.

 

 

“J*beš pse, j*beš tebe. Bićeš ionako mrtav za godinu dana”, rekao je Piteru, koji je nedugo pre toga imao operaciju karcinoma creva. Nakon tih uvreda, otac je pokušao da ga udari, ali ga je promašio i počeli su da se rvu po zemlji.

 

 

Endi je posle toga otišao u krevet, a Piter u kuhinju da završi večeru sa suprugom. Međutim, nakon nekog vremena, on je ustao od stola, otišao do svog kamioneta odakle je uzeo pušku i vratio se u kuću da ubije sina. Kako je rečeno, on je svoju nameru saopštio ženi, ali ona mu nije verovala, misleći da je to trenutni bes.

On se pred sudom izjasnio kao kriv, navodeći da je njegova reakcija bila plod višegodišnjeg mučenja sa sinom za čije je izlečenje od narkotika potrošio između 30 i 40 hiljada dolara, ali i živcima. Omlet je, kako je rekao, bio samo inicijalna kapisla, budući da više nije mogao da izdrži situaciju u kojoj su se našli.

Kurir.rs/

(227)

HOROR! UBIO SINA ZBOG ZAGORELE KAJGANE: Svađa za ručkom završila se tragično!

| Crna hronika, Slider |
About The Author
-