dr Miroljub Petrović: Banjalučanke su lepe za MOTKU!?

Banjalučanke šokirane izjavom kontroverznog doktora filozofije Miroljuba Petrovića, koji je rekao da su one “lepe za motku”.

 

 

Petrović je u intervjuu za “Balkan info”, između ostalog, govorio i o svojoj poseti Banjaluci, gde je držao predavanja.

 

 

“Išao sam kroz Gospodsku ulicu, nigde nisam vidio toliko devojaka u miniću, samo sevaju bataci i koja god takva prođe ja okrenem glavu na drugu stranu. Ako to gledaš podstiče se tvoj polni nagon. To je rezervisano za spavaću sobu, a van nje podstičeš polni nagon, gledaš one mučenice i hoćeš da nagrabusiš k'o Izrelci kad su im satanisti poslali one dronfulje”, kaže Petrović.

 

 

On smatra da je ta pojava opasna po Republiku Srpsku, kao i da su muslimani pametniji u tom smislu, jer se njihove žene pristojno oblače kao što su nekada radile naše babe.

 

 

“Pitali su me prijatelji iz Banjaluke što u Gospodskoj ulici okrećem glavu od lepih djevojaka. Ma, koje lepe djevojke, ne bi je dodirnuo drvetom, ima pedeset bolesti u njoj, kontejner virusa i bakterija. Za koga se skinula tamo, provocira buzdovane, ljude bez mozga… Pobožna devojka će da sakriva svoju lepotu i da ljude pokuša da animira svojim karakterom”, kaže Petrović poznatiji kao “Pod mač, bato”.

 

Pogledajte…

(993)

dr Miroljub Petrović: Banjalučanke su lepe za MOTKU!?

| Skandal, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-