DA ZOVEMO STOJKETA DA PITAMO DA LI JE UŠLA! Nole i Danilo Petrović trenirali i urnebesnim poskočicama zabavljali prisutne

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odradio je trening u svom teniskom centru na Dorćolu, a sparing partner mu je bio Danilo Petrović. Dvojica tenisera su se dobro zabavljala na terenu, te nisu propustili priliku da publiku nasmeju poskočicama sa 158. večitog derbija.

 

 

Derbi je već u prošlosti, ali gol kojim je Zvezda izjednačila još talasa duhove. Kada u jendom trenutku nije bilo sigurno da li je Đoković pogodio liniju ili aut, Petrović je uzviknuo:

 

“Da zovemo Stojketa da pitamo da li je ušla”, aludirao je na činjenicu da golman Partizana ne prihvata da je gol koji je primio na derbiju bio regularan Nole se nasmejao, a potom je na engleskom objasnio Filu-Griču šta se desilo na Partizanovom stadionu, piše Sportski Žurnal.

 

 

Novak je boravak u Beogradu iskoristio da trenira i sprema se za finiš sezone. Treći reket sveta je vežbao udarce i radio na fizičkoj spremi.

 

 

 

Dolazak našeg najboljeg tenisera u Beograd proekao je uz oduševljenje navijača, koji su jedva dočekali da završi trening, kako bi se slikali sa njim. Kolika je euforija vladala, svedoči to što su mu odmah potrčali u zagrljaj.

 

 

kurir.rs

(44)

DA ZOVEMO STOJKETA DA PITAMO DA LI JE UŠLA! Nole i Danilo Petrović trenirali i urnebesnim poskočicama zabavljali prisutne

| Slider, Sport |
About The Author
-