BILA SAM MNOGO UPLAŠENA, ZAŠTO SI ME DOVELA OVDE? Na sahrani male Isidore (12) pročitali su njen pismeni zadatak, a ove REČI KAO DA SU SLUTILE TRAGEDIJU!

Jauci i bolni leleci odjekivali su juče niškim grobljem dok je kovčeg s telom Isidore Vučković (12), učenice OŠ “Ivo Andrić” koja je u utorak poginula kad ju je pregazio “fijat doblo”bez vozača, spuštan u raku.

 

 

Sahrani nesrećne devojčice prisustvovalo je više stotina rođaka, prijatelja i drugara iz škole. Opelo je održano u Crkvi Svetog Ilije u Komrenu, a roditelji i bližnji su jedva stajali na nogama tokom opela i sahrane.

 

 

– Zašto moje sunce da ovako ode? Šta smo mi zgrešili? – kukala je Isidorina baka, koja je sve vreme gledala beli kovčeg i dozivala svoju mezimicu, koja je poginula u nezapamćenoj saobraćajnoj nesreći.

 

 

Isidorinoj sahrani prisustvovali su čitavo odeljenje VI-1, koje je pohađala, i učiteljica Ljiljana Ilić. Niko nije mogao da sakrije suze, a nekim Isidorinim drugovima je i pozlilo.

 

Najpotresniji trenutak bio je kada je jedna od devojčica pročitala odlomak iz pismenog zadatka koji je pisala Isidora, nakon čega niko više nije mogao da zadrži suze…

 

– Bila sam mnogo uplašena, odjednom ispred mene se stvorila neka vila i povela me za ruku do jedne kućice. Upitala sam je: “Zašto si me dovela, kako misliš da tu uđem, pogledaj kolicka je?” Vila mi je odgovorila da ću čim se nađem kraj te kućice i ja se pretvoriti u vilu – pročitala je deo Isidorinog pismenog zadatka.

 

 

 

Isidora je poginula vraćajući se iz škole kad je na nju naleteo “fijat” koji je vozač Boban S. (53) ostavio na ulici bez podignute ručne kočnice.

 

(Kurir.rs/

(319)

BILA SAM MNOGO UPLAŠENA, ZAŠTO SI ME DOVELA OVDE? Na sahrani male Isidore (12) pročitali su njen pismeni zadatak, a ove REČI KAO DA SU SLUTILE TRAGEDIJU!

| Crna hronika, Slider |
About The Author
-