TEŠKA OPTUŽBA RADULOVIĆA: Vučić je nemački čovek, sve radi u dogovoru sa…

Bivši predsednik Dosta je bilo i poslanik u Skupštini Srbije, Saša Radulović, optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da radi za interese Nemačke.

 

Radulović je na svom Tviter nalogu objavio sledeće:

Vučić je nemački čovek i sprovodi nemačku politiku u Srbiji. To krije kao zmija noge. Bez otvorene podrške Nemačke, pao bi i medijski mrak i sa njim i SNS sa vlasti. Uništavaju Srbiju i pretvaraju je u zemlju jeftine radne snage. Nemačka nam kaže: “Srbija ide u dobrom pravcu”.

 

 

Radulović objašnjava da Srbija učestvuje u obračunu Nemačke i SAD: U zatvorenim diplomatskim krugovima. Javno, ambasador u Prištini. SAD i Nemačka sa krnjom EU su u sukobu koji se neće okončati dok ne padne evro. Ideja o podeli je udarac pokušaju Nemačke da cementira svoj dominantan položaj na Balkanu. On tvrdi da Vučić i Tači rade u dogovoru i da služe istom nalogodavcu: Botovi imaju nalog da seju strah. Baš kao i Vučić. Od “Albanci u Vranju” (a u stvari im je pao natalitet i Kosovo se prazni), do biće sankcije i obavezno završavaju sa ratnim porukama. Jedini koji šalju ovakve poruke su “pregovarači” Vučić i Tači, dirigovani iz jednog centra.

 

Webtribune.rs

(72)

TEŠKA OPTUŽBA RADULOVIĆA: Vučić je nemački čovek, sve radi u dogovoru sa…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-