Jutjuber namerno prešao u drugu traku, ubio sebe, nedužnu ženu i dete

Troje ljudi je preminulo nakon što je popularni gejmer s Jutjuba Trevor Hajtmen, najpoznatiji kao Mekskilet (OG McSkillet), vozio u suprotnom pravcu i udario u porodični automobil na putu kraj San Dijega.

 

 

Trevor Hajtmen identifikovan je kao vozač sportskog automobila koji je udario u putničko vozilo Ejliin Pizaro u kome je takođe bila njena ćerka Arijana. Obe su poginule, a koliko je udar bio stravičan govori činjenica da njihovi identiteti nisu odmah bili utvrđeni.

 

Osamnaestogodišnji jutjuber Trevor Hajtman navodno je vozio automobil brzinom 100 na sat kada je upao u ogromnu gužvu u blizini Univerzitetskog grada. Tada je udario u vozilo hjundai, koje se zapalilo.

 

Prema izveštaju lekarskog tima, dvoje putnika u vozilu, kao i Trevor Hajtmen, proglašeni su mrtvima na mestu udesa.

 

 

Kako saznaje Los Anđeles tajms (“Los Angleles Times”), u ogromnoj nesreći učestvovalo je desetak automobila koji su se igrom slučaja našli u saobraćajnoj gužvi, a vatru je gasilo čak nekoliko vatrogasnih vozila. Jedan motorista je ozbiljno povređen, ali lekari se nadaju da će preživeti.

 

“Taj automobil je leteo“, “Izgledalo je kao da je na filmu“, “Bilo je užasno“, “Sve se dogodilo u nekoliko sekundi“, kazali su neki od svedoka koji su se zatekli na mestu udesa.

 

Mladi jutjuber Mekskilet uspeo je da zaradi čitavo bogatstvo zahvaljujući video-igricama. Na Jutjub platformi ima armiju fanova koji prate njegov rad. Kako je poznato, on je u poslednje vreme imao raznih poteškoća jer je obavljao „nelegalne radnje u video-igrama“

 

Iako se još istražuje šta se zaista dešavalo na putevima San Dijega i zašto je došlo do ove tragedije, Dejli mejl piše da se bloger namerno vozio neprilagođenom brzinom jer je želeo da izvrši samoubistvo, kao i da je patio od mentalne bolesti.

 

Mnogi obožavatelji tragično preminulog momka putem društvenih mreža se opraštaju od njega.

b92

(82)

Jutjuber namerno prešao u drugu traku, ubio sebe, nedužnu ženu i dete

| Slider, Vijesti |
About The Author
-