On je pronašao usamljenog vuka u šumi. Pogledao mu je u šapu i morao napraviti odluku koja mu je na kraju spasila život!

U sjedinjenim američkim državama se često može da uoči kojot koji znaju upasti u zamku koju su napravili ljudi. Kojoti su životinje koje napadaju ljubimce i stoku, pa iz tog razloga, ljudi sa sela prave zamke za njih.

 

 

Ipak se mora spomenuti da poslije sve štete koje oni nama naprave, ipak je teško vidjeti neke bespomoćne i nemoćne životinje koje se pokušavaju izboriti za živu glavu, a lovci će uraditi sve i svašta samo da se neke životinje ne bi povrijedile u njihove zamke.

 

Ovaj čovjek je prilikom šetnje kroz šumu ugledao kojota koji je u jednoj takvoj zamci zaglavio, a koja je bila postavljena od jednog lovca. Taj slučaj se desio u šumi od Viskonsina, gdje je čovjek mogao primjetiti kako se vuh zaglavio.

 

Čovjek je primjetio kako je vuk uhvaćen u zamci, a oko njegove šape se nalazila jedna naprava koja je bila korištena za zamku, a ta zamka je bila namjenjena da napravi povrede onome ko upadne u nju, pa čovjek nije imao neke načine da ju pomjeri.

 

Pored svega toga je čovjek shvatio kako mora uraditi nešto, pa barem i probati da ga spasi. Onda je odlučio pomoći ovome vuku, a znao je kako neće biti slobodan ukoliko mu on ne bude pružio pomoć.

 

On je koristio ploču od drveta, gdje se vuk primakao, a nakon toga mu je spasio život i otišao na slobodu. Zaista je sreća što je vuk naletio na ovog čovjeka koji se potrudio da mu spasi život.

 

Pogledajte video i vidite ovu situaciju:

 

 

Izvor: nezavisno.info

(1546)

On je pronašao usamljenog vuka u šumi. Pogledao mu je u šapu i morao napraviti odluku koja mu je na kraju spasila život!

| Slider, VIDEO, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-