JEDINI REALITY PAR KOJI JE OPSTAO: Zavoljeli su se pred malim ekranima, a njihova ljubav i danas traje! (FOTO)

Ne može nijedan rijaliti šou da prođe, a da ga ne obilježi makar jedna ljubavna priča. Dosadašnje emitovanje emisija ovog formata je dokazalo ovo pravilo. U stopu ga prati i pravilo da rijaliti ljubavi ne traju dugo. Ali važenje ovog drugog načela nije stopostotno. Prosjek kvari ovaj poznati par.

 

 

Upoznali su se u rijalitiju “Survajver” koji se na malim ekranima prikazivao 2010. godine. Simpatije nisu mogli da kontrolišu pa su se pred brojnim gledaocima uputili u avanturu.

 

nikola

 

Pratile su ih i sumnje. Nekima je njihova ljubav u rijalitiju izgledala samo kao taktika za što bolji plasman. Neki su sumnjali da će ljubav opstati kada se njih dvoje vrate u “realnost”.

 

bojana

 

Niti se radilo o taktici niti je došlo do kraja. Bojana i Nikola su nastavili da se zabavljaju i kada su se vratili sa Kostarike. Kako se u pravu ljubav brzo poveruje, tako su i poznata manekenka i pjevač uvjerili i one najsumnjičavije u jačinu svojih osjećanja.

 

Voljeli su se od Srbije do Amerike gdje se Bojana godinama uspešno bavila manekenstvom, a onda su saopštili da uskoro postaju roditelji.

 

Prinovi je prethodilo vjenčanje u manastiru Milešava u krugu prijatelja i porodice, u maju 2016, tri mjeseca kasnije na svijet je došla njihova kćerka Leona.

 

I ne samo da su njih dvoje postali jedini rijaliti par koji je uspio da sačuva svoju ljubav, već su postali i jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni Srbije.

 

bojanainikola

 

Za razliku od Bojane i Nikole ovim parovima rijaliti nije donio ljubavnu sreću: Anabela Atijas i Mladen Radulović- voljeli su 2010. u rijalitju “Veliki brat VIP”, zabavljali su se određeno vrijeme poslije takmičenja i na kraju prekinulo vezu, Marijana Kovačević (u to vrijeme Čvrljak) i Nikola Nemešević Nemeš- 2011. su počeli vezu u “Velikom bratu”, bili su prvi rijaliti par koji je na malim ekranima imao se*s, vjenčali su se 2016, a navodno su se 2017. razveli, Goga Sekulić i Ognjen Ivanović imali su “kratak rijaliti flert”. Trenutno je najzanimljivija mnogima ljubavna dramu Lune Đogani i Slobodana Radanovića u “Zadruzi”. Vidjet ćemo šta će se desiti sa njihovom romansom po izlasku iz bijele kuće.

 

Izvor: zena.blic.rs

 

(906)

JEDINI REALITY PAR KOJI JE OPSTAO: Zavoljeli su se pred malim ekranima, a njihova ljubav i danas traje! (FOTO)

| FOTO, Vijesti, Zanimljivosti, Život i Stil |
About The Author
-