ISPOVIJEST MUŠKARCA KOJI SE POKAJAO: Napustio sam najdivniju ženu a trebalo je samo da…

Pismo muškarca koji je napustio svoju suprugu koju je baskrajno volio na početku braka, a onda poslije pet godina zaboravio zašto su i bili zajedno otvorit oči mnogim parovima.

 

 

Ostajući u njenom životu, proveo sam pet godina nanoseći psihičku bol jednoj dobroj ženi.

 

Htio sam biti s njom. Stvarno sam htio nju da izaberem. Bila je nevjerojatna žena, pametna, smiješna, senzualna i se*si.

 

Od njezina smisla za humor cijelo moje tijelo treslo se od smijeha, a njezina egzotična ljepota u trenutku mi je mogla pomutiti pamet.

Moje sretno mjesto bilo je jutro kada sam se budio s njom u mom naručju. Divlje sam je volio.

 

Nažalost, kao što se događa s mnogo mladih parova, naše neznanje kako dobro voljeti stvorilo je stresne izazove u našoj vezi.

 

Moja blažena jutra pretvorila su se u napete, nezrele situacije svakodnevnog zajedničkog života. I počeo sam se pitati postoji li negdje neka žena koju će biti lakše voljeti, i koje će mene voljeti bolje.

 

Kako su mjeseci prolazili, a ta me misao sve više zaokupljala, sve sam manje birao nju. Svaki dan, tijekom pet godina, birao sam je malo manje.

 

Ostao sam s njom. Ali sam odustao. Oboje smo patili.

 

Izabrati nju značilo bi fokusirati se svaki dan na predivne stvari koje je unosila u moj život na čemu sam joj mogao biti zahvalan: njezin smijeh, senzualnost, razigranost, prijateljstvo i još mnogo toga.

 

Nažalost, često mi je bilo teško ili gotovo nemoguće da uživam – ili uopće primjetim – sve ono što je toliko prekrasno u vezi s njom.

 

Previše sam se usmjerio na ljutnju, nesigurnost, prohtjeve i ostale aspekte njezine snažne osobnosti koja je imala utjecaj na mene.

 

Što sam se više fokusirao na najgore, više sam toga da primetim i zbog toga još više reagirao mojim najlošijim ponašanjem. A sve to je još više narušavalo našu vezu … a zbog toga sam je još manje birao svaki dan.

 

A ona se snažno borila da izaberem nju. A to je uzaludan posao. Ne možete nekog natjerati da vas izabere, čak i kada vas vole.

Sada shvaćam da je često bila ljuta jer se nije sa mnom osjećala sigurno. Osjetila je da sam prestao, u svojim riječima i djelima, da je biram svaki dan i bojala se da ću je napustiti.
I napustio sam je.

Ali zapravo sam ja nju iznevjerio jer sam se svaki dan, tijekom pet godina, fokusirao na ono što me je smetalo umjesto na ono što sam kod nje obožavao.

 

Kao rijedak i nježan cvijet kojeg sam ponosno donio kući, a onda ga prestao zalijevati, previše puta sam je ostavio da sama vene u vrelini našeg intimnog odnosa.

 

Uvijek odaberite ono najbolje kod žene koju volite. Odaberite nju potpuno.
Ako ste u vezi, postavite si ovo pitanje:

 

“Zašto ću danas opet izrabrati svog partnera?”

 

Ako ne možete pronaći dobar odgovor, potražite dublje i pronađite ga. Jer u najdubljim istinama srce možda i nema razloga.

 

Prođe li previše vremena i ne možete otkriti zašto bi svaki dan izabrali da budete sa svojim partnerom, a vaša je veza puna stresa, pustite ih da odu. Napravite mjesta da u vaše živote uđe netko drugi, koga možete opet birati svaki dan.

 

Jer osobe koje volimo zaslužuju da kod njih odabrati samo ono najbolje. Svaki dan!

(629)

ISPOVIJEST MUŠKARCA KOJI SE POKAJAO: Napustio sam najdivniju ženu a trebalo je samo da…

| Slider, Zanimljivosti, Život i Stil |
About The Author
-