USTAŠE ŽELE VUČIĆEVU GLAVU! Stravične pretnje srpskom predsedniku na HRVATSKOM PORTALU!

Samo jedna rečenica kojom je Aleksandar Vučić manirom državnika prokomentarisao nedavnu međusobnu tuču Hrvata u vojvođanskom mestašcetu Sonta, bila je dovoljna da pokrene lavinu mržnje u “lijepoj njihovoj”

 

 

Posle zvaničnog protesta koji je Hrvatska pokušala da uruči našoj ambasadorki, praveći za svoj sopstveni račun od miša – slona,  i montirane izjavu Plenkovića o tobožnjoj zabrinutosti za Hrvate u Srbiji, stigao je i novi neverovatan izliv mržnje kojeg su na Aleksandra Vučića sručili “branitelji” nazivajući predsednika Srbije najpogrdnijim imenima.

 

U tekstu pod naslovom “Četnik A. Vučić iznova diže glavu, neimenovani autor na izvesnom portal Hrvatsko obrambeno štivo, sasvim jasno ustaški orijentisanom, otvoreno poručuje da će predsednika Srbije otresti o zemlju kao blato sa cipela?!

 

A u svom nebuloznom saopštenju autor koji je bio toliko hrabar da se nije ni potpisao. čak i nema pojma da Aleksandar Vučić nije ministar, nego predsednik Srbije, ali zato zna da zbog jedne rečenice “Hrvati su izmislili međunacionalni karakter sukoba. Kada nemaju šta da rade oni govore protiv Srba”, započne neviđenu ustašku tiradu protiv predsednika Srbije.

 

Ustaše, očigledno, ne mogu očima da vide srpskog predsednika. Na njihovu žalost, slušaće ga još dugo kako im govori istinu u lice!

 

(Informer)

(293)

USTAŠE ŽELE VUČIĆEVU GLAVU! Stravične pretnje srpskom predsedniku na HRVATSKOM PORTALU!

| Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-