STRAVA U BEOGRADU: Proročica poslala nesretnu ženu u kuću SMRTI, bivši muž je sačekao i zaklao?!

Muškarac M. S. (49) ubio je bivšu nevjenčanu suprugu M. D. (46) u porodičnoj kući u Pećincima, a potom izvršio samoubistvo. Kako saznaju beogradski mediji, muškarac je usred dana ženu nasmrt izbo nožem, a potom je presudio sebi vješanjem. Prema prvim informacijama, njihova tijela zatekla je majka muškarca.

 

 

Ubijena M.D. i taj Mirsad razišli su se prije oko dvadesetak dana. Ona se vratila u svoju kuću i strahovala je za svoju bezbijednost, jer ju je navodno on tukao. Koliko sam čula, M.D. se po povratku kući kod djece zatvorila jer joj je, navodno, Mirsad prijetio i dolazio na vrata.

 

Znam samo da je tog kobnog dana rekla da ide u Pećince pošto ju je navodno zvala ta proročica. Ona joj je rekla da je njenom bratu vrlo loše i da bi bilo lijepo da M.D. vrati njegovu zdravstvenu knjižicu da bi on otišao do ljekara. Takođe joj je rekla i da Mirsad nije kod nje u kući i da može bezbijedno da dođe“, objašnjava prijatelj ubijene žene.

 

Prema nezvaničnim informacijama, po dolasku M.D. u Pećince u kući proročice nalazile su se njena majka, brat Mirsad i stanarka, dok osobe koja je navodno pozvala nesrećnu ženu nije bilo.

 

 

Mještani pričaju i da je M. S. već bio u zatvoru zbog maltretiranja bivše supruge, a da iz prvog braka ima dvoje odrasle djece, a da je za M. D. ostao desetogodogišnji sin.

 

 

Policija je obavila uviđaj, a tijela su poslata na obdukciju u Novi Sad i očekuje se da rezultati budu poznati početkom radne nedjelje.

 

(Alo.rs)

(541)

STRAVA U BEOGRADU: Proročica poslala nesretnu ženu u kuću SMRTI, bivši muž je sačekao i zaklao?!

| Crna hronika, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-