PRIVEDENA MIRA ŠKORIĆ: Pjevačica završila u policijskom automobilu!

Mira Škorić uhapšena je na parkingu u centru Beograda poslije noćnog provoda. Ekipa Kurira koja se zatekla na licu mjesta primijetila je pjevačicu dok je izlazila iz svojih kola i približavala se patroli, koja je bila udaljena od nje nekoliko metara.

 

 

Jedan od policajaca zaustavio je Škorićku rekavši joj da sprovode redovnu kontrolu, nakon čega je ona otvorila vrata njihovog auta i počela da ćaska s njima. Nismo uspjeli da čujemo o čemu su pričali, pa smo nakon završenog razgovora pitali pjevačicu da li je i kako riješila problem s organima reda i mira.

 

 

– Malo su me priveli, pa šta! Ja sam sumnjivo lice. Obavili su sa mnom petnaestominutni razgovor i zaključili da hapse pogrešnu osobu. Izvršili su pretres, pokazala sam tašnu i vidjeli su da ne nosim oružje sa sobom, pa smo se lijepo pozdravili – rekla nam je folkerka.

 

 

Naravno, sve ovo bila je Mirina šala. Ispostavilo se da su policajci prepoznali Škorićku i da su samo htjeli da je pozdrave i popričaju s njom, pa im je pjevačica rado izašla u susret.

 

 

(Kurir)

(443)

PRIVEDENA MIRA ŠKORIĆ: Pjevačica završila u policijskom automobilu!

| Skandal, Slider, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-