HITNA OPERACIJA: Edita Aradinović ide pod nož, čeka je teška operacija!

Atraktivna pjevačica Edita Aradinović nije ni slutila da će joj ljekari na nedavnom pregledu saopštiti da mora da napravi pauzu u radu, i to zbog operacije polipa na glasnim žicama, ekskluzivno saznaje „Alo!”. Mlada muzička zvijezda bila je šokirana tom informacijom i nije odmah mogla da prihvati da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo.

 

 

– Edita je u posljednjih nekoliko nedjelja osjećala da nešto nije u redu sa njenim grlom. Kako ima previše obaveza u vezi sa snimanjem humanitartnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato”, probleme koje je osjećala stavljala je na stranu, jer je veliki profesionalac i željela je da sve ispadne kako treba, makar i na njenu štetu. Posljednji nastup u šou programu odradila je bukvalno na mišiće, jer joj uopšte nije bilo dobro. Čak je primila i injekciju kako bi mogla da izdrži – otkriva izvor blizak pjevačici za „Alo!”.

 

 

Zgodna crnka, riješila je da posjeti ljekara, a tada je nastala prava agonija za nju.

 

– Ljekar joj je saopštio da je situacija alarmantna i da su polipi izuzetno veliki, te da će morati hitno da ih operiše kako bi sačuvala glasne žice. On joj je predložio da otkaže sve nastupe i da miruje kako se situacija dodatno ne bi pogoršala – kaže izvor i dodaje:

 

– Ova vijest je Editu mnogo pogodila, s obzirom na to da je imala velike planove nakon završetka šou programa „Tvoje lice zvuči poznato”. Ipak, svjesna je da živi od svog glasa i da će morati da posluša savjete ljekara – kaže izvor dnevnog lista „Alo!” i otkriva:

 

– Ona je već razgovarala sa nekoliko bliskih prijatelja, koji su joj predložili vrhunske hirurge. Edita je takođe kontaktirala i sa nekim svojim koleginicama koje su imale sličan problem kako bi je posavjetovale u vezi sa izborom ljekara – kaže izvor i dodaje:

 

– Svakako će joj najteže pasti činjenica da neće moći da pjeva u narednom periodu, jer bukvalno živi za muziku i to joj daje pozitivnu energiju. Kada je na nastupima, osjeća se fantastično i veoma joj prija druženje sa publikom. Ipak, svjesna je toga da ukoliko bude forsirala svoj glas, neće dobro proći. Uprkos činjenici da joj je zdravstvena situacija loša, ona nije željela da otkaže nastup u finalnoj emisiji šoua „Tvoje lice zvuči poznato”, već će taj nastup, kao pravi profesionalac, kakav i jeste, dovesti do kraja – kaže izvor blizak pjevačici za „Alo!”.

 

(Alo.rs)

(448)

HITNA OPERACIJA: Edita Aradinović ide pod nož, čeka je teška operacija!

About The Author
-