Bosanska Gradiška: Objesio se nakon što je automobilom udario sugrađanina

Nakon što je prekjučer uhapšen jer je utvrđeno da je pobjegao s mjesta saobraćajne nesreće tokom koje je automobilom naletio na sugrađanina, Mile Karan (31) iz Bosanske Gradiške jučer se objesio, pišu “Nezavisne”.

 

 

Izvor “Nezavisnih” dodaje da je život sebi oduzeo u šupi u Rogoljima, općina Bosanska Gradiška, a da je tragedija prijavljena sinoć oko 17.50 sati.

 

Karan je uhapšen u Slatini, općina Laktaši, a terete ga da je automobilom Renault Laguna, koji je i pronađen, i na kojem su uočena oštećenja, u Brestovčini udario Gradiščanina Sašu Čolića (31).

 

Pronašli su ga pripadnici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Bosanska Gradiška, a sumnjiče ga za ugrožavanje javnog saobraćaja, ali i nepružanje pomoći povrijeđenom Čoliću.

 

– Na osnovu tragova izuzetih sa lica mjesta i preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji u cilju identificiranja vozila, kao i identificiranja i pronalska vozača, utvrđeno je da je u pitanju vozač M. K. – saopćeno je jučer iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

 

Čolić je, u noći kada ga je udarilo vozilo, s radnim kolegama imao proslavu poslovne Nove godine i auto ga je “pokupilo” kada su, u ponedjeljak oko 2.05 sati, krenuli kući.

 

 

Izvor:Avaz.ba

(367)

Bosanska Gradiška: Objesio se nakon što je automobilom udario sugrađanina

| Bosna i Hercegovina, Crna hronika, Slider, VIDEO |
About The Author
-