Bora kažnjen direktnom nominacijom, PA NASTAVIO S JEZIVIM PRIJETNJAMA: Na ROBIJU idem ako treba, TEK ĆEŠ VIDJETI!

Svježe vjeren par Maca Diskrecija i Bora Santana, brže-bolje uspjeli su žestoko da se posvađaju. Muzičar je skočio na svoju izabranicu kada mu je zamjerila što je stao na stranu Saške Karan koja ju je napala jer je Diskrecija sjeckala povrće na podu. U bijesu, nakon Macine zamjerke, Santana je vjerenicu uhvatio za vrat i gađao predmetima na koje je nailazio.

 

 

Nekoliko minuta od ove situacije, stiglo je pismo Velikog šefa, koji je obavijestio stanare o posljedicama koje će imati Bora Santana, a tada je došlo do nove svađe između Bore i Mace.

 

– Bude li kazna, vidjećeš! – rekao je Bora Maci.

 

– Evo, kaže da mu je bitnija kazna nego ja! Meni prijetiš Boro? Mrš bre! Jesi li ti mene napao ili ja tebe? Bude li kazna, vidjećeš, naravno da će biti – odgovrila je Diskrecija.

 

– Bude li, završili smo! Tek ćeš dobiti, gdje god te na ulici budem vidio! Bogom ti se kunem – nastavio je Santana.

 

Veliki šef donio je odluku da Boru kazni direktnom nominacijom zbog agresivnog ponašanja prema Maci, nakon čega su ostali ukućani iznijeli svoje stavove o odnosu ovih ukućana.

 

– Ovo je pravo stanje njih dvoje! Konačno da se ta skalamerija završi i konačno da se ne radi više ništa na silu. Bora očima ne može da je gleda – iznio je svoj stav Lepi Mića.

 

– Ja Boru poštujem i sve, ali stvarno je pretjerao. Djevojka šta god da radi, ne treba tako. Agresiju neću podržim – rekla je Luna.

 

Bora je nastavio da ispoljava nasilništvo, pa je zaprijetio Maci da će ako treba iz Zadruge otići u zatvor i na robiju.

 

 

Kako je sve izgledalo pogledajte na videu:

 

(Pink.rs)

(275)

Bora kažnjen direktnom nominacijom, PA NASTAVIO S JEZIVIM PRIJETNJAMA: Na ROBIJU idem ako treba, TEK ĆEŠ VIDJETI!

| Skandal, Slider, VIDEO, Vijesti |
About The Author
-