ZBOG NJEGA ĆE NASTATI HAOS: Fudbaler iz Sarajeva ulazi u Parove da iznese SKANDALOZNE detalje o Gastozovoj Naidi!

Vila Parova će postati bogatija za još jednog učesnika, i to će ujedno biti jedini Sarajlija – Mahalac, koji će prema najavi napraviti pravi šou. Kako se šuška, njegov dolazak u vilu će itekako uzdrmati takmičare, budući da zna šokantne informacije o nekima od njih. Naime, kako Ekskluziva.ba portal saznaje Ahmed Bajić će od sljedećeg petka postati novi ukućanin Parova, i to pun informacija o Gastozovoj djevojci Naidi.

 

 

Ahmed Bajić će definitivno ući u Parove, a njegov ulazak će poljuljati međusobne odnose ostalih takmičara. Prvenstveno Naide i Gastoza, jer on zna neke šokantne informacije o Naidi i definitivno će poremetiti njihovu vezu i i samo vjenčanje u vili Parova.

 

To što će iznijeti će biti veliki šok za gledaoce. On poznaje neke likove koji borave tamo, a pored Naide zna i Juica. Definitivno će Naida strepiti od toga šta će otkriti, a tek kad iznese sve što zna onda će u problemu biti i Gastoz. Već sada se može reći kako od njihove zajedničke svadbe nema ništa. Kad Baja progovori, doći će do frke i haosa“, kaže izvor blizak ovom mladiću za Ekskluziva.ba portal.

 

Inače, Ahmed Bajićje iz Sarajeva, tačnije sa Vratnika i bivši je igrač FK Sarajevo, Slavije, visočke Bosne. Radio je i kao menadžer ugostiteljskih objekata. Također se pojaviou spotu Jale Brata i Bube Corellija za pjesmu `Grijeh`.

 

Pogledajte video:

 

 

Izvor: Ekskluziva.ba

(609)

ZBOG NJEGA ĆE NASTATI HAOS: Fudbaler iz Sarajeva ulazi u Parove da iznese SKANDALOZNE detalje o Gastozovoj Naidi!

| FOTO/VIDEO, Skandal, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-