PRONAĐENO ORUŽJE KOJIM JE UBIJENA JELENA MARJANOVĆ!

Četiri predmeta koja su nađena na nasipu u Borči i okolini poslata su u inostranstvo na supervještačenje da bi se utvrdilo da li je nekom od njih eventualno ubijena Jelena Marjanović (33).

 

 

Kako se saznaje u istrazi brutalnog ubistva vještače se: kamen, armatura, čekić i ključ za točkove, a dodatnim analizama trebalo bi da se provjeri da li na njima ima tragova DNK.

 

Prema riječima izvora iz istrage, tek na osnovu dodatnih vještačenja biće utvrđeno da li je nekim od pronađenih predmeta napadač pjevačici smrskao glavu.

 

– Nakon što je Jelenino tijelo pronađeno u kanalu, pretragom nasipa pronađeni su sporni predmeti. Trenutno se čekaju nalazi super vještačenja iz inostranstva, nakon čega će biti poznato da li na njima ima DNK tragova Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da ju je ubio.

 

 

Takođe, na osnovu tih analiza biće rasvijetljeno da li na čekiću, armaturi, kamenu ili ključu za točkove ima tragova blata ili DNK druge osobe, kao i da li je neki od tih predmeta poslužio kao oružje za monstruozni zločin u Borči – kaže sagovornik.

 

(Republika.rs)

(1187)

PRONAĐENO ORUŽJE KOJIM JE UBIJENA JELENA MARJANOVĆ!

| Crna hronika, Slider, Šokantno, Zanimljivosti |
About The Author
-