JK TRAŽI 5.000 EURA DA OKAČI JEDNU SLIKU, SEKA RADI SVE NA KOMPENZACIJU! Najplaćenije pjevačice trguju uticajem na internetu!

Jelena Karleuša je jednom brendu tražila 5.000 eura da ih izreklamira na Instagramu, dok njena koleginica Seka Aleksić ovakve ustupke čini za džabe, ali na kompenzaciju. Pop diva želi da unovči svoju popularnost na ovoj društvenoj mreži, jer ima preko milion pratilaca, a Aleksićeva pristaje da promoviše bez nadoknade, a da zauzvrat dobije besplatnu robu.

 

 

Kako saznaje Informer, jedan domaći brend nedavno je kontaktirao sa Karleušom i ponudio joj saradnju, a ona im je otvoreno rekla koliko košta njena usluga reklamiranja.

 

 

– Pozvali su Jelenu i pitali je da joj pošalju garderobu da se slika u njoj i postavi na Instagram. Ona je rekla da to košta 5.000 eura, i to samo jedna fotka – navodi naš izvor.

 

 

Do saradnje nije došlo, jer je to domaćem brendu bilo preskupo.

 

 

– Oni nisu imali da iskeširaju tu lovu. Pretpostavljali su da će im Karleuša tražiti pozamašnu cifru jer ima preko milion pratilaca na Instagramu i skoro isto toliko na Fejsbuku, ali nisu očekivali baš toliku tarifu. Bili su malo razočarani jer su vjerovali da će JK imati razumijevanja da jedan mali brend u Srbiji nema toliko para, ali dobro, šta da se radi – objašnjava naš sagovornik.

 

S druge strane, mnogo lakša osoba za saradnju je Jelenina koleginica Seka Aleksić, koja radi isključivo za kompenzaciju. Ona je zahvaljujući reklamama na društvenim mrežama opremila sobu za sina, dobila opremu za trening, hranu i još mnogo stvari.

 

 

– Sa Sekom se zna kako ona funkcioniše kada je u pitanju reklamiranje na Instagramu. Ona radi za kompenzaciju, što znači da treba da joj pošaljete određenu zalihu robe koju reklamira – kaže naš izvor.

 

(Informer)

(276)

JK TRAŽI 5.000 EURA DA OKAČI JEDNU SLIKU, SEKA RADI SVE NA KOMPENZACIJU! Najplaćenije pjevačice trguju uticajem na internetu!

| Magazin, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-