SKANDAL NA SVADBI U SRBIJI Dok su svi igrali i pjevali, a mladoženja posebno, mladu u sobu odveo kum

Kako piše `Srbija danas` flertovanje je počelo od ranog jutra.

 

 

Iako možda i nije velika vjerovatnoća da vas mlada/mladoženja jednog dana prevare sa osobom koju ste izabrali da vam bude kum/kuma – i to se dešava.

 

Jedan od parova koji su se upustili u ovakvu izdaju, su mladić i djevojka koji su se periodično viđali dvije godine, uprkos tome što su, na taj način, oboje varali istog čovjeka: njoj je on bio vjerenik, a njemu kum. Motiv je bio krajnje površan, i nisu nikada ni pomišljali da ostanu zajedno

 

Na dan vjenčanja, otišli su korak dalje, iako to mladoj nije bilo u planu: oduševljen njenim izgledom, na dan koji bi trebalo da bude “najljepši u njenom životu”, njen povremeni ljubavnik i kum njenog muža, od ranog jutra flertovao je s njom.

 

Kako piše Srbija danas, prema ovoj legendi, nakon obavljenih procedura vjenčanja, počelo je veselje u restoranu. Svi su igrali i pjevali, a mladoženja posebno, taman dovoljno da ne primjećuje sve što se dešava oko njega.

 

Dok su plesali, kum je mladu zagrlio oko struka, i pozvao je da pođe s njim. Kako je svadba bila u hotelskom restoranu, a kum poznavao vlasnika hotela, lako je nabavio ključ i odveo ju je u jednu od soba. Ubrzo su se vratili na slavlje: mlada je popravila šminku, i namjestila vjenčanicu, pa niko ništa nije posumnjao.

 

Budući da su živjeli u malom mjestu, nakon nekog vremena se ispostavilo da preljubnici ipak nisu bili tako neprimjetni: da stvar bude još gora, jedan od onih do kojeg su stigle glasine bio i je naivni mladoženja, kojeg je, tada bilo sramota da bilo šta i objelodanjuje kako se ne bi obrukao, pa je nastavio da se pravi kao da se nikada ništa sporno nije dogodilo.

 

(Doznajemo.com/Srbija danas)

(16244)

SKANDAL NA SVADBI U SRBIJI Dok su svi igrali i pjevali, a mladoženja posebno, mladu u sobu odveo kum

| Skandal, Slider |
About The Author
-