NAPRAVILI MU PAKAO OD ŽIVOTA! Kirgistanac Jahja Mašrapov LAŽNO OPTUŽEN da je terorista iz Istanbula!

Kirgistanac Jahja Mašrapov nije terorist koji je ubio 39 ljudi u novogodišnjoj noći u Istanbulu, već mu je netko napravio pakao od života, povezujući njegovo ime sa fotografijama pravog ubojice iz Turske.

 

Svi svjetski mediji ponijeli su se za informacijama turskih kolega, koje su tvrdile da je ime ubojice Jahja Mašrapov i da je u Istanbul došao iz Kirgistana, ali se ruskim medijima javio čovjek s tim imenom i prezimenom i pečatima s turske granice u putovnici, da bi dokazao da to nije on i da bi skinuo ljagu sa sebe.

– Tog dana kada se dogodio napad, 31. prosinca, ja sam bio u Kirgistanu! Sljedećeg jutra, 1. siječnja, otputovao sam iz Biškeka za Istanbul. Imao sam poslovne obveze, a kada sam ih završio, krenuo sam natrag. Turska policija me je izvukla iz zrakoplova i odvela na ispitivanje. Na kraju su me pustili, jer su shvatili da nemam nikakve veze s napadom u Istanbulu – ispričao je Jahja Mašrapov za ruski 1news.

On tvrdi da ne poznaje osobu koja se sumnjiči za napad, čije je fotografije vidio u medijima, niti mu je jasno odakle fotografije njegovog putovnica u turskim novinama i sajtovima.

 


DOKAZ Pečati sa turske granice u pasošu Mašrapova

(14)

NAPRAVILI MU PAKAO OD ŽIVOTA! Kirgistanac Jahja Mašrapov LAŽNO OPTUŽEN da je terorista iz Istanbula!

| FOTO/VIDEO, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-