SRPSKI MIGOVI SMRT ZA HRVATE! Otkrivamo pravi razlog strašne panike koja je zavladala Zagrebom!

“Naši novi ‘migovi 29’ biće opremljeni najnovijim radarskim sistemom ‘žuk-m’, koji neprijateljske avione otkriva na 120 km i omogućava da raketama budu srušeni sa čak 25 km. Hrvatski lovci naše ‘migove’ mogu da vide sa 20 km, a domet njihovih raketa je tek šest kilometara”, piše beogradski Kurir tvrdeći da je u Zagrebu zavladala prava panika nakon što je objavljena vijest da će Rusija isporučiti Srbiji šest borbenih aviona.

 

 

“Hrvatski generali nalaze se u strašnoj panici pošto im je stigla potvrda da će novi srpski ‘migovi 29’ biti opremljeni najsavremenijim ruskim radarskim sistemom ‘žuk-m’. Ovaj moderni sistem neprijateljske avione otkriva na 120 kilometara i omogućava da savremenim VVR raketama budu eliminisani sa čak 25 kilometara razdaljine”, piše Infprmer.

 

List dalje konstatira da “zastareli lovci ‘mig 21’, kojima raspolaže hrvatska vojska, imaju radare koji ‘vide’ do 20 kilometara, dok raketama mogu da gađaju na svega šest kilometara udaljenosti”.

 

Sagovornici Informera kažu da je Hrvatima sada sasvim jasno ko je gazda na nebu i da su zato požurili da najave kupovinu aviona.

 

Posle nabavke ‘migova 29’, srpsko ratno vazduhoplovstvo postaje ‘apsolutni gospodar’ neba bivše Jugoslavije i hrvatskim generalima je to kristalno jasno. Oni su zato digli strašnu uzbunu u Zagrebu i bukvalno naterali predsednicu Kolindu Grabar Kitarović da odmah najavi kupovinu nove eskadrile zapadnih vojnih aviona – kazao za Informer neimenovani diplomatski izvor navodno blizak hrvatskoj ambasadi u Beogradu.

 

Njegove riječi posredno potvrđuje i jedan od najviših funkcionera Ministarstva odbrane Srbije, koji je također insistirao na anonimnosti.

 

Morate znati da sadašnji hrvatski lovci naše avione mogu da vide tek kada im priđu na samo 20 kilometara, dok je domet njihovih raketa svega šest kilometara. Pa onda uporedite to sa ovih naših 120 i 25 kilometara, koliko ćemo imati kad dobijemo “žuk”… Potpuno je jasno da nam Hrvati nisu ni do kolena i da ne smeju više ni da pomisle da udare na Srbiju. S tim što sada imaju mogu samo eventualno da udare na Republiku Srpsku, a i to samo pod uslovom da se Srbija ne umeša – objašnjava izvor Informera i dodaje da radarski sistem “žuk-m” trenutno pored Rusije koristi još samo Bjelorusija.

 

(811)

SRPSKI MIGOVI SMRT ZA HRVATE! Otkrivamo pravi razlog strašne panike koja je zavladala Zagrebom!

| FOTO/VIDEO, Geopolitičke analize, Slider, Vijesti |
About The Author
-