RUSI PRAVE NEUHVATLJIVI AVION KOJI ĆE NAPRAVITI HAOS: Amerikanci priznali da je ovo za njih neuhvatljiva noćna mora

Ovaj tajni avion, poznat kao U-71, dio je Projekta 4202 ruskog raketnog programa. Iz Rusije će biti u stanju da stigne do Washingtona za 45 do 50 minuta, New Yorka za 40 a Londona za 20 minuta.

 

 

Postoji vrlo malo informacija o zrakoplovu a navodno može razviti brzinu do 11.000 kilometara na sat. Ovaj zrakoplov je također super- pokretan i sposoban letjeti do “granice sa svemirom”.

 

Testovi novog aviona se i dalje nastavljaju, iako se već vjeruje da će Rusija preuzeti nuklearnu prednost u SAD uz pomoć novog tipa oružja do 2025. godine.

 

“Utrke u naoružanju krajem prošlog stoljeća dale su priliku našoj zemlji da ostave zemlje NATO u zaostatku što se tiče razvoja obrambene industrije i stvaranja četvrte generacije oružja”, rekao je zamjenik premijera Rusije Dmitrij Rogozin.

 

“Peta generacija, budimo objektivni, iz više razumljivih razloga vezanih za raspad Sovjetskog Saveza, bila je zaglavljena na razini dizajnerskih odjela. Sadašnji zadatak naše obrambene industrije je ojačati petu generaciju oružje zakorači u budućnost. Moramo raditi na šestoj i sedmoj generaciji. Mi već radimo na tom razvoju, i on je vrlo uspješan, moram reći. To je potpuno novo i ponekad nepredvidivo oružje “, rekao je dužnosnik.

 

Pretpostavlja se da je Rogozin je govorio upravo o ovom hipersoničnom zrakoplovu koji je sposoban nositi nuklearne bojeve glave.

 

Informacije o projektu procurile su samo u veljači 2015. Dužnosnici Pentagona priznali su da će novo rusko oružje uništiti plan za sustav raketnog štita oko Rusije dok bi novo oružje moglo učiniti SAD apsolutno neodbranjivim.

 

U-71 je hipersoničnom zrakoplov opremljen s elektronskim sustavom ratovanja. On će moći preko SAD i onesposobi sve elektroničke stanice za otkrivanje na svom putu.

 

Iz NATO-a stiže informacija da će 24 hipersoničnom zrakoplova vjerojatno biti raspoređena od 2020. do 2025. godine u jednoj od regimenti u 13. raketnoj divizije regije Orenburg. Iz ovog regiona, U-71 će biti u stanju da stigne do Washingtona za 45-50 minuta, New Yorka za 40 a Londona za 20 minuta. Tako da će biti nemoguće otkriti ga ili presresti.

 

Nije tajna da Rusija također razvija hipersonične krstareće rakete koje mogu doseći ciljeve na malim visinama. Tako da će biti praktično nemoguće da za potencijalne sustave proturaketne obrane da ih obore, jer su projektili, ustvari, aerodinamički cilji. Njihovo presretanje je moguće samo u granicama 700-800 metara u sekundi. Trenutno, NATO nema takve rakete.

 

SAD i Kina također razvijaju svoje avione slične ruskom U-71. Kineski razvoj je poznat kao Wu-14. Dostignuća američkih inženjera su mnogo više ograničena. Prije nekoliko godina, hipersoničnom dron Falkon HTV-2 izgubio je kontrolu tijekom 10. minuta leta i srušio se.

 

 

(Pravdareport.com)

(1366)

RUSI PRAVE NEUHVATLJIVI AVION KOJI ĆE NAPRAVITI HAOS: Amerikanci priznali da je ovo za njih neuhvatljiva noćna mora

| FOTO/VIDEO, Slider, Tehnologija, Vijesti |
About The Author
-